![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
mikrop görmek istiyorsan aynaya bak yanlış yerde mikrop arıyorsun ne işin var bu forumda senin ait olduğun yere gitsene |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() komik olan sensin bugun beni komik gören zihniyit hesap verdigi zman ben onlara gulecegim partinizi laikligin yolszukların odagu olmustur bırakın bu palavralrı ama gorecegiz shalk sizi yaksından silktiginde o gun beni ahtırlarsınız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Emin ol hatırlar sana o gün biraz daha güleriz kim kimi silkecek görürsün ama zamanı var sabret birazcık |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() görecegiz akp acıktan calmdıgı yolsuzluk yapmadı kalmdı heşyi bitirdi allah bu kadar kullanıyorsunuz bende muslumanın ve bende hesap verecegim ama siz merak ediyorum yuce ALLAH ne diyeceksiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Sen merak etme biz doğrunun arkasındayız ve halimizden memnunuz düşünme bizi üzülürüm sonra bizide düşünüyor üzülüyor diye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Yahu bırakın bunları ... Bunlar değilmi kendinden 50 yaş küçük kıza sarkıntılık yapanları , milletin paralarını bağış diye toplayıp gemi alanları , babalar gibi satarım diyenleri , amerika kapılarında bana vatandaşlık verin diye ağlayanları destekleyenler ... Kimse bunlara laf anlatamaz.
Evet Sn Siyah Gül 07 ... Türkiye şehitlerine ağlarken Kilisteki davul zurna halay çeken milletvekiliniz hakkında yorumunuz yokmu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Olmaz olurmu tabiki var o haberi izlediğiniz kanal herneyse golf oynayan paşanın haberini değil davul zurna haberi yaptı yapamaz çünkü paşaların haberini
Davul zurna haberine gelince haber ulaştıktan milletvekilimize ilahi çalınarak düğüne devam edilmiş ve bu görüntüler yayınlanmamış neden çünkü yalamnn haber yapmak onların işi ama aklımın almadığı nasıl bu kadar körsünüz yada neden gerçekleri görmek istemiyorsunuz umarım gerçekleri sizde görmeyi başarırsınız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Önlerindeki koca deniz feneri dolandırıcılığını , şerefsizliğini göremiyorlar sonrada kalkmış gerçekleri görmekten bahsediyorlar.
İlahi çalondıktan sonra düğüne devam edilmiş ha ... Yani Paşa da ilahi çaldırıp golfe devam etseydi olacaktı yani. Bu nasıl bir mantıktır yahu. Bak arkadaşım paşa golf oynamış evet ama tüm hava harekatının her adımından haberi vardı ve sorumlu subaylar harekat hakkında kendisine devamlı bilgiler veriyordu. O harekatın emri sizce kimden çıktı ... Yapmayın Allah aşkına ... Bu kadar basit oyunlara gelmeyin ... Halay çekmekle paşanın durumunu kıyaslamayın bile |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|