![]() |
#1 |
![]() Yanlızlık ve hayali
gecenin siyahında yollar bittiğinde sana dokunabilsem gözlerinle ısınsam iliklerime işlemiş bir ayaz öyle bir ayaz ki parmak uçlarım mosmor alevlerde buz ama hayalimde sen varsın beni ısıtan gözlerimde hep bir ışıltı hep bir umut seni görebilme arzusu bilmemki sana daha nasıl anlatayım tüm kelimeler anlamsız kalır aşkımı anlatmaya iki kelime dışında seni seviyorum gömleğimin cebinde tam kalbimin üstünde bir çakmak bir paket sigara arasındada senin resmin dertlendiğimde çıkarıp sigaramı yakarım eğer sigaramda dertlerime derman olmazsa resmini çıkarıp seni seyrederim çünkü hayalindi bana umut veren gecenin karanlığında yürüyorum bu şehirde sokak lambaları kah yanar kah söner her halde pusulamda bozuk sana attığım her adımda senden bir adım daha uzaklaşıyorum umutsuzluğumda bana umut verir hayalin umudumda ise bana umutsuzluk verir hasretin sen öyle birşeysinki gözlerimi senden alamıyorum sen yoksan bile senden başkasını düşünemiyorum unuttum artık baharları unuttum nisan yağmurlarını unuttum gün doğuşunu unuttum mutluluğu dalgalarla boğuşan gemiler gibiyim düşünsen acınacak haldeyim uçmasını unutmuş bi kuş gibiyim çünkü sen yoksun sana bir şiir yazsam sadece iki mısra yanlızlık çok zor dön gel keşke gökyüzünde bir yıldız olsam hep seni seyretsem yada sen bir çiçek olsan ve ben yağmurları çalsam sadece bana muhtaç olsan ama nedensa ben sana muhtacım ben ağlarken sen gülebilirsin ama sen ağlarken ben gülemem aşk bu olsa gerek sana iki çift bir söz söylesem düşünme gel sana muhtacım güller bıçak keser her dokunuşta beni parçalar rüzgar eser inan çok soğuk her nefeste sonuma bir adım daha yaklaşırım umutlarımı biriktirsem bir avucu geçmez baharları çalsam mutluluğu kendime saklasam yinede boş sen yoksun diye bu namuzsuzluk dünyasında herşeyi satın alsam dağları taşları bulutları insanları yinede ağlarlar bu halime belkide böyle bir aşk görmediklerinden inan bana benim aşkım laftan ibaret değil özenti hiç değil içimde olan bir şey aldığım her nefeste sen varsın üşürsem ellerim bunalırsam şevkatin yanlızsam hayalin sana kalbim yeter dosluklar yalan olduğunda baharlar talan olduğunda bir tek sevdam dimdik ayaktaydı ama sen bana inanmak istemedin söyle bana n’eyleyim günler geceler bir birine karıştığında bütün renkler siyaha kaçtığında hayaller kabusa vardığında yanımda olmanı isterdim ama yoktun olsun bunada razıyım yeter ki gül gül ki çiçekler açsın benim sevmediğini hep biliyordum ama aldırış etmezdim aslında önemli değil beni sevip sevmemen ben seni seviyorum ya bu yeter sen sadece mutlu ol ha benimle ha bir başkasıyla son bahar yızları altında sen ve ben olsak kışa hazırlanan sarı yapraklar arasında ayrılık olmasa çiçekelrim solmasa seni sevmekten başka bir derdim olmasa ıslansak nisan yağmurlarında ıslansak ki bedenimiz nisan koksa herşeyden arınsak sadece nisan koksak uzansak sonsuzluğa el ele korkusuzca bir birimize kenetlensek mutlulukta elimi tut yanlızlıkta şiir yazarken kahpeler kalemimi kırmasa koşarken ayağıma prangalar vurulmasa bağırırken sesim kısılmasa kısılmasa ki herkes aşkımı duysa seni boşuna kandırmayım saçının bir teline zarar gelse dünyayı yakamam gücüm yetmez ama bil ki bu can senin ve kalbim hep senindir yaşamda ölümde…. Alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|