AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Online Oyunlar (AK Parti) Diğer Tüm online oyunlar.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-12-2008, 13:27   #1
Kullanıcı Adı
vesvese
Thumbs up Ultima Online
Ultima Online 1997 yılında ilk sürümü ile piyasaya çıkmıştır.
En son güncellenen versiyonu 2008 tarihli olan MMORG tarzıdır.

Türkiye'de en kalabalık ve en iyi sistemlere sahip olan ve ücretsiz hizmet veren Nebula UO hakkında bilgi vermek istiyorum.Denemenizi tavsiye ederim.

Nebula UO Nedir?

Nebula 2000 senesinin Ağustos ayından bu yana kullanıcılarına hizmet veren bir Ultima Online sunucusudur. Doruk.net sponsorluğunda kurulduğu günden bu yana pek çok başarıya imza atan Nebula , kullanıcı sayısının beklenenin üzerine çıkması nedeni ile kurulduktan bir sene sonra ikinci sunucusunu da açarak Türkiye'nin ve Dünya'nın en kalabalık Ultima Online sunucularından birisi olmuştur. Asıl amacı kullanıcılarına fantastik bir ortaçağ dönemini tattırmak, kullanıcılarının hayallerindeki karakteri yaratmalarına ve yaşatmalarına imkan sağlamak olan Nebula'da , bu amaç uğrunda birçok araştırma yapılmış, yeni sistemler hazırlanmış ve sonuçta kendini diğer sunuculardan ayıran pek çok güzel özelliği barından bir sunucu haline getirilmiştir.

Neden Nebula UO ?

Nebula UO sunucularını farklı kılan pek çok özellik arasında en önemlisi , Nebula kullanıcılarnın birbirleri ile iç içe oldukları ortamıdır. Nebula dünyasında yaşayabilmek için diğer oyuncuların yardımına ihtiyacınız olduğunu bilmeniz ve bir araya gelerek bu zorlu dünyada ayakta kalmaya çalışmanız gerekir. Bu düşünce baz alınarak Nebula UO sunucularında oyuncuların üretebileceği eşyalar bilgisayar tarafından kontrol edilen satıcılardan çıkartılmış ve kendi içinde dönen bir ekonomi yaratılmıştır.

Nebula'nın diğer sunuculardan ayıran özelliklerden biri de Ultima Online'ın önemli bir bölümünü oluşturan savaşlar için oldukça gelişmiş sistemler kullanılmasıdır. Nebula monotonluktan uzak , deneyim ve zekanın ön planda olduğu savaşlarıyla , oyuncuların yeteneklerini optimum düzeyde kullanmalarına imkan vererek , kullanıcılarının oyundan bekledikleri eğlence ve heyecanı almasını sağlar.

 

vesvese isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım