AK Gençliğin Buluşma Noktası
Muş Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Muş'un Kültürü ve Özellikleri.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-18-2008, 14:37   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Post Muş Ovası'ndan Her gün Canlı Haberler Akparti Forumda!
Amatör Lig Play Off final karşılaşmasında Hasköy Spor’u 4-1 mağlup eden Öz Muş Ovası Spor şampiyonluk ipini göğüsleyerek terfi maçlarda ilimizi temsil etmeye hak kazandı

Muş Amatör Spor Kulüpleri Play Of müsabakaları sona erdi. Final maçında Hasköy Sporu 4-1 mağlup eden Öz Muş Ovası şampiyonluk ipini göğüsledi. Final karşılaşmasını Vali Erdoğan Bektaş da izledi.
MuŞ’taki amatör müsabakalarda şampiyon olup terfi maçlarda ilimizi temsil etmeye hak kazanan Öz Muş Spor’un 3. Lig’e yükselmesi için gerekli desteğin oluşturulacağını kaydeden Vali Erdoğan Bektaş, Muş’un profesyonel ligde bir takımın olması için destek vereceklerini söyledi.
Hasköy spor ile sahasında karşı karşıya gelen Özmuş spor maçı 4-1 kazanarak 2008-2009 amatör lig şampiyonluğunu ilan etti.
Amatör lig mücadelelerinin başlangıç döneminde 18 takımın katılımı ile oluşturulan müsabakalar grup birincileri olan Muş Ovası Spor, Öz Muş Spor ve Hasköy spor takımının katıldığı Play off müsabakaları ile devam etmişti. Kıyasıya geçen ve zaman zaman gergin anlarında yaşandığı play off maçları dün itibari ile sona erdi ve 3’üncü lige yükselme mücadelelerinde il temsilcisi Öz Muş Spor oldu.
Özmuş spor ile Hasköy spor arasında oynanan final maçının konuk misafiri olarak tribünlerdeki yerini alan Vali Erdoğan Bektaş’a futbol severler yoğun sevgi gösterdi. Muş’a Vali olarak atanması ile başlayan ve Muş’u ve Muş insanını tanıma noktasında yaptığı tespit trafiğine futbolu da ekleyerek bir ilde profesyonel lig takımı olmalıdır sözlerine de yer veren Vali Bektaş son şampiyon Öz Muş Spora destek ve yardımların yapılacak olan çalışmalar sonucu netlik kazanacağını ve şimdilik söylenecek bir şeyin olmadığını söyledi.
Öz Muş Spor Teknik Direktörü Şemsettin Çiftçi şampiyonluğu Muş halkına armağan ederken Muş halkına yaptığı çağrısında “şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır” dedi.
Çiftçi, Özmuş spordan başlayarak ilde spor kalitesinin yükselmesinde emek sahibi olan tüm takımların Muş adına bir arayış içerisinde olduğunu kaydederek sırada ön plana alınması gerekenlerin başında kardeşlik ve birlik duygusu gelmektedir. Bizler elde ettiğimiz şampiyonlukla henüz yolun başına gelmiş bir vaziyette siyasetçisinden bürokratına, amirinden işçisine, esnafından eğitimcisine, kadar destek ve güven bekliyoruz. Muş’un bir takımının profesyonel ligde oluşu demek ilimizin farklı bir alan içerisinde ekonomisine katkısında artış demektir. İyi bir ekip ve sıkı bir birliktelik kurduğumuz takdirde bu duygular kaçınılmaz olacak ve Muş spor kamuoyu alanında tek yürek ve tek çatı altında olacaktır. Dileğimiz bu bir başlangıçtır ve devamının ilimize yakışır bir şekilde gelmesinden yanadır. Tüm Muş halkına sonsuz sevgilerimi sunuyor Öz Muş Sporun şampiyonluğunu bir kez daha kendilerine armağan ediyorum” diye konuştu.

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-18-2008, 14:41   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Thumbs up Muşlu gençler Nevşehir`de
Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı kapsamında Muş'tan Nevşehir'e giden gençler, Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nu ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı kapsamında Muş'tan Nevşehir'e giden öğrencileri kabul etti. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hazret Gencer ve Nevşehir Gençlik Merkezi Müdürü Eser Saat'in de hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Vali Hacımustafaoğlu, öğrencilere Kapadokya bölgesi ve Nevşehir hakkında bilgi verdi. Vali Hacımustafaoğlu, daha sonra öğrencilere Kapadokya Rozeti hediye etti.

Muş'tan 13 öğrenci ile birlikte Nevşehir'e gittiklerini ve 4 gün boyunca Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini ziyaret edeceklerini belirten Muş Gençlik Merkezi Müdürü Faysal Çavuş ise, ziyarette Vali Hacımustafaoğlu'na üzerinde Muş'un simgesi olan lalelerin üzerinden bulunduğu çini bir tabak hediye etti.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 14:42   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Lale zambakgillerdendir. Yaprakları uzun, mızraksıdır. Sapının üstünde tek bir çiçek bulunur. Çiçekler çok çeşitli renklerde olduğu gibi alacalıda olabilir. Muş lalesi ise kırmızı mızraksı bir yapıya sahiptir. Türlü renklerde güzel çiçekler veren lale bir süs bitkisidir. Anavatanı İlimizin de yer aldığı Batı Asya olan lale, ilk olarak anavatanı olan Türkiye’de yetiştirilmiş, bu arada bir hayli geliştirilmiştir. Bir döneme adını veren lale çiçeği ilk defa VI. YY. Yurdumuzdan Avrupa’ya götürülmüştür. Çiçeğin adı da Avrupa dillerine biçimi sarığı andırdığı için “Tülbent” sözünden gelmiş, laleye “Tulipe” denilmiştir. Yurdumuzda en çok VII. YY. lale yetiştirme işine büyük önem verilmiş, en güzel laleler İstanbul Saraylarının başlıca süsü haline gelmiştir. O zaman çiçek meraklılarının en büyük amacı görülmemiş renklerde yeni laleler yetiştirmekti. Her lale cinsinin bir ismi olurdu. O dönemlerde Avrupa’dan İstanbul’a çeşitli laleler getiriliyor bunlar çok yüksek fiyata alıcı buluyordu, hatta zamanın hükümeti fiyat artışını durdurmak için narh koymak zorunda kalmıştır. Lalenin böylesine geniş bir yayılış alanı bulması süsleme sanatlarında, mimarlıkta, motif olarak kullanılmasını da sağlamıştır. Çeşme, cami ve türbelerde lale şekilleri işlenmiştir. Lalenin anavatanından olan İlimizde yanlış hasat ve tarım alanlarının genişlemesi ile lale alanları hızla daraltılmıştır. Muş lalesi hemcinsleri gibi soğandan yetişir. İlkbaharda Nisan sonu ile Mayıs başlarında çiçek açar 15 gün gibi kısa bir ömrü vardır. İşte bu dönem içerisinde nefesleri kesecek güzellikte bir manzara oluşur. Kışın lale soğanları soğuktan kaçarak toprağın derinliklerine çekilirler her soğandan bir tek lale çıkar. Laleler katmerli , yada yalın kat olur. Çiçek gündüzün güneşin etkisi ile iyice açılır. Muş Lalesi özeliğini kaybetmemiştir. Fakat, lale bitkisinin soğan yaprak ve çiçeklerinde kalbe etki eden Tulip alkoloidinin bulunması nedeni ile soğanları ile birlikte hasat edilmiştir. Ayrıca tarım alanlarının genişlemesi ile lale alanları hızla azalmıştır. Çiçek tohumundan lale yetiştirilmesi 3-6 yıl gibi bir sürede çiçek verdiği göz önüne alınarak Muş Lalesinin yok olmasını önlemek üzere lale alanları koruma altına alınmıştır. Her yıl 29-30 Mayısta Geleneksel LALE FESTİVALİ düzenlenmektedir..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 17:56   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Şehit ailesi unutulmadı
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinin Altındağlar mevkiinde 16 Ağustos 2008 tarihinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan İstikam Er Hasan İrkoş’un ailesi unutulmadı. Şehit ailesini eşi Gökçen Köprülü ile ziyaret eden Bulanık Karakol Komutanı Astsubay Harun Köprülü her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.

Bulanık’ın Bahçelievler Mahallesi’ndeki İrkoş ailesini Bulanık Karakol Komutanı Astsubay Harun Köprülü ile eşi Gökçen Köprülü ve Sarıpınar Belediye Başkanı Deniz Ateş ziyaret etti. Şehit Er Hasan İrkoş’un ailesi ile görüşen heyet zaman zaman duygulu anların yaşanmasına da sebep oldu. Şehit Babası Selahattin İrkoş, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, unutulmamanın mutluluğunu da yaşadıklarını söyledi.

Şehit ailesini ziyaret eden Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Harun Köprülü ise vatanı için yeri geldiğinde canını seve seve veren şehitleri minnet ve şükranla andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanında olacaklarını belirterek; “Çanakkale'de, Sakarya'da ve iç güvenlik bölgesinde vatanı için yeri geldiğinde canını seve seve veren silah arkadaşlarımızı bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Şehit aileleri ile akraba olduk. Onları mutlu görmek bizleri mutlu ediyor. Yalnız olmadıklarını hissetmeleri bizleri onurlandırıyor. Amacımız şehit anne ve babalarımızın acılarını yeniden depreştirmek değil, bilakis onları unutmadığımızı göstermek ve hayır dualarını almaktır. Şehitlerimiz nasıl gönüllerimizde yaşıyorsa, aileleri de gönlümüzdedir” diye konuştu.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 17:57   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Kadın Doğum kaliteden ödün vermiyor
Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yaşanan hasta yoğunluğuna rağmen kaliteden ödün vermiyor. Kış aylarında olunması nedeniyle, çocuk hastaların yoğunluğu dikkat çekiyor. Sabahın erken saatlerinde yoğunlaşmaya başlayan Hastanede, doktorlar, hemşireler ve hastane personeli, işlerin aksamadan yürütülmesi için gösterdikleri çalışmalar, hasta ve hasta yakınlarını memnun ediyor. Otelden hastaneye dönüştürülen, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki, hasta odalarının iyi şartlarda olması, yatan hastaların beğenisini kazanıyor. Uzun süreli yatan hastalar, odalarda banyonun olmasının ise önemli bir avantaj olduğunu dile getirerek, memnuniyetlerini belirtiyorlar. Hastalar; “Zaman zaman hastanede sıkıntılar olduğu söylentileri olsa da, hastanemizden ve burada verilen hizmetten memnunuz. Doktorlar çok yoğun olmalarına rağmen, hastalarımızla yeterince ilgilenmektedirler. Burada gerek görülen her türlü tahlil, röntgen ve diğer işlemleri kolaylıkla halledebiliyoruz. Hastanenin temiz ve konforlu olması ise hepimizi ayrıca memnun ediyor. Ancak, herkesi her şeyden memnun edemezsiniz. Hastanenin bugünkü şartlarda iyi konumda olmasına rağmen, arada çatlak sesler de çıkmaktadır. Görünen köy kılavuz istemez misali, hastanenin durumu ortadadır. Biz burada tedavi gören hastalar olarak, hastaneden ve çalışanlardan son derece memnunuz. Hastane personeline teşekkür ediyoruz” dediler.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-30-2008, 15:14   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Ak Parti Dede'ye Güveniyoruz.!
AK Parti Belediye Başkan adayı Necmettin Dede ile yola devam etme kararı aldığını kaydeden AK Parti İlimiz Milletvekili Seracettin Karayağız, geride kalan süre içerisinde önemli hizmetler yapan Necmettin Dede’ye güvendikleri için yeniden böyle bir karar aldıklarını söyledi.
Pazar günü Altındağ Kapalı Spor Salonunda düznelenen yerel seçimlere doğru adlı toplantıda 18 Belediye Başkan adayını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muş’ta Necmettin Dede ile yola devam edeceklerini açıklamıştı. Dün AK Parti İlimiz Milletvekili Seracettin Karayağız ile birlikte Muş’a gelen Necmettin Dede, havaalanında kalabalık bir grup tarafından karşılandı.
Ankara’dan Muş’a gelen Necmettin Dede, AK Parti İlimiz Milletvekili Seracettin Karayağız ve AK Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık’ı karşılamaya gelen grup ile tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul ettiler.
“DEDE, KAMUOYUNDA TEVECCÜH GÖRDÜ”
Havaalanında açıklamalarda bulunan AK Parti İlimiz Seracettin Karayağız, “Mevcut belediye başkanları erken açıklandı. Önce Büyükşehir belediyelerinden kesinleşenler açıklandı. Çünkü bu sürecin uzun sürmesi bir takım çekişmelere sebep oluyor. Bundan da parti zarar görüyordu. Daha sonra da illerle ilgili devam eden belediye başkanları açıklandı. Belediye başkanımız gereke kamuoyunda gerekse teşkilatta teveccüh gördü. Bizlerde beraber çalıştık. Bu 5 yıl içerisinde neler yaptığımız herkes gördü. Bizde memnun olduğumuz için, devam etme kararı aldık. Genel merkezden bir karar çıktı, herkese hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.
KARAYAĞIZ, DEDE’Yİ YALNIZ BIRAKMADI
Necmettin Dede’ye güvendikleri için seçime kendisiyle gitme kararı aldıklarını kaydeden Karayağız, Dede’nin kamuoyunda sevilen bir isim olduğunu, partiyi çok iyi temsil ettiğini ifade etti. Karayağız, “Bizde beraber gelmek istedik, ayrıca seçim süreci başlamış oldu. Bu nedenle sayın belediye başkanımız ile birlikte geldik. Görüşme talebi olan birçok vatandaşımız vardı. Onlar Ankara’ya geleceğine, biz Muş’a gelelim dedik ve geldik” dedi.
ESKİ BAKAN DEDE’YE BAŞARILAR DİLEDİ
AK Parti Bitlis Milletvekili ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen havaalanında karşılaştığı Belediye Başkanı Necmettin Dede’ye başarılar diledi. Bitlis’ten Ankara’ya gitmek için geldiği havaalanında karşılaştığı Dede ile bir süre sohbet eden eski Bakan Ergezen, haberi dün duyduğunu ve çok sevindiğini belirterek Dede’yi tebrik etti. Bakan Ergezen, Milletvekili Karayağız ile bir süre ayaküstü sohbet etti.
Havaalanından hareket eden heyet daha sonra Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da tebrikleri kabul eden Karayağız ve Dede, teşekkür konuşması yaptılar. Karayağız belediye de yapmış olduğu konuşmada, “malumunuz, önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili, çalışmalar başladı. İktidar partisi olan ak Parti’de bu konuda gayet ciddi ve kapsamlı bir çalışma yapmakta. Partimiz daha önce Büyükşehir Belediye Başkanlarından devam edecekleri adayları açıklamıştı. Dünkü açıklamada da il belediyelerinden yola devam edilecek adaylar açıklandı. Sayın Belediye Başkanımız Necmettin Dede ile yola devam kararı verilmiş oldu. Burada tabi ki aday adayları vardı. Aday olmak herkesin hakkı. Demokrasiler de bu olayları normal karşılıyoruz. Necmettin ağabeyimizin sertliğine rağmen, gerek halk, gerek parti teşkilatı ve gerekse de milletvekilleri olarak bizler seçime Necmettin ağabey ile girmeye karar verdik. Herkes gibi bizlerde heyecanlıyız ve bu heyecanı sizlerle paylaşmak için buradayız. Hem kendi adıma, hem de, çok gelmek isteyip, hasta olduğu için gelemeyen Sayın Medeni Yılmaz adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
“BELEDİYE’NİN BAŞARISI PERSONELİNDİR”
Belediye Başkanı Necmettin Dede ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, bugüne kadar belediyenin başarılı bir performansın göstermesine en büyük etkenin kuşkusuz personele ait olduğunu kaydetti. Personelin sokakta yapmış olduğu çalışmaların semerisini Başkan olarak aldığını bugün yeniden aday gösterilmesinin ise güvenden kaynaklandığını belirterek, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekillerinin güven ve desteği ile yeniden aday gösterildim. Çok çalışıp bu güvene layık olacağım. El birliği içerisinde olup seçimi kazanarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Muş’un geleceği için yarınları için ne gerekirse yapacağız. Her şey Türkiye için, her şey Muş için” diye konuştu.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
haberler, hasköy, muş, ovası, spor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım