![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? 17.29
2-İsim? betül 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 13.05.1992 boğa 4-Dövmen varmı ? gerçeği yok ara sıra dövmecilerden yapıştırmalı alıyodum ama artık yapmıyorum 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hyr 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiç biri cola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 6 9-Sevdiğin müzik türü? rock pop duygusal 10-En sevdiğin çiçek ? GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? dedikodu arada bende etsem hiç sevmem 12-Sevdiğin renkLer? yeşil mor 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? özel eğitim uzmanı 14-A$ıkmısın? ewet(galiba) 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? gs 17-OLmazsa oLmazın ? meyve çikolata msnim telefonun ve tabiki ailem 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ark. değilde kuzenim büşra 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? gerçekleri görmek istemeyen insanların doğruyu görmesini 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? cansel elçin posteri 21-En nefret ettiğin hareket? tükürme 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? yine kendim olurdum heralde yada benim daha dindar şeklimi 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? bikişiye seni çok seviyorum diğer kişiye senden nefret ediyorum 24-Takma adın ? betüş 25-En sevdiğin spor? koşu voleybol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? her ikiside 27-Konu$tuğun diLLer? ing. türkçe:D 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? her sözcüğün sonunda neredeyse beee kullanırın (yok be,hadi be,gibi) 29-$imdi saat kaç? 17.53 ama yazıyı 24 dk de yazmadım ark.larla konuştuğumdan bi oraya bi buraya 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??ibo bodur anadolu lisesi inş. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|