![]() |
#14 |
![]() Bana bak kardesim birkere bana baskalarin agziyala yalan haber eklemekle Suizanda bulunmakla sen Itham ettim
Eger Eger Basbakanin önceki konusmasini izlediysen ap acik ortada orada yaptigi konusmasindan baskasini iddia eden yok Cimbizla da alinen kesinti söz konusu degil Basbakan orda önceki konusmasinda Erdoğan salonu dolduran kalabalığa soruyor: “Bu ülkede bugüne kadar gelenler Amerika, batı, Siyonist odaklar kimden çekiniyor?” Erdoğan devam ediyor: “Erdoğan devam ediyor: “Ben liderimin peşinden giderken daha o zaman gençtim. MTTB Gençlik Kollarında müdürdüm o zaman.. Bir araştırdım baktım ki; Benim liderimi (Erbakan) Amerika sevmiyor, baktım ki batı sevmiyor, baktım ki Yahudi de sevmiyor. Eee… ‘Düşmanın şahadeti en makbul şahadettir. Onlar sevmediğine göre benim (Erbakan’ı) sevmem gerekir’ dedim ve o gün bugündür bu mücadelelerde beraber yürüyoruz. Ve yürüyeceğiz de."n liderimin peşinden giderken daha o zaman gençtim. MTTB Gençlik Kollarında müdürdüm o zaman.. Bir araştırdım baktım ki; Benim liderimi (Erbakan) Amerika sevmiyor, baktım ki batı sevmiyor, baktım ki Yahudi de sevmiyor. Eee… ‘Düşmanın şahadeti en makbul şahadettir. Onlar sevmediğine göre benim (Erbakan’ı) sevmem gerekir’ dedim ve o gün bugündür bu mücadelelerde beraber yürüyoruz. Ve yürüyeceğiz de." yoksa oradaki yaptigi konusma yukardaki gibi degilmi |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|