AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-24-2009, 00:32   #22
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SAYIN FARUK ARSLAN...

Sizin nickinizin altında BÖLÜM SORUMLUSU diye bir yazı var...

Hakikaten merak ettim:

Gerçekten forumda sorumlusumusunuz yoksa oraya herkesin öyle bir şey yazma imkanı varmı forumda...

Şunun için söylüyorum:

Emin olun üslubunuz asla ve asla bir sorumluya yakışmaz nitelikte.

Bir arkadaşa GENİŞ ÇUKUR diye hitap etmişsiniz.

Bu uslubu siz kendinize yakıştırıyor musunuz?

Evet diyorsanız benim diyecek sözüm yoktur.

Hayır diyorsanız, yakıştıramıyorsanız bunun gereğini de yapacak olan yine sizsiniz.

Söyleyeceklerimizi karşımızdakini alaya almadan, dalga geçmeden, hakaret etmeden söyleyemez miyiz?

İyi günler dileklerimle.

1000 defa üslubunuza dikkat edin felan dersem, sonra aynı takılana bende demedim mi GURURA KARŞI GURUR SADAKADIR.

Nasıl anlıyorsa karşıdaki öyle anlatıyoruz. Konunun geneline bakarsanız anlarsınız sizde.
Yoksa iki üç bölümden sorumlu olmayla tüm forumun yönetici olduğumuz yok.. Olsakta pek fark etmez, böyleleri nasıl anlıyorsa öyle.
Yani bölüm yöneticiliği felan trişka kalır böyle olunca. Ki zaten bu bölümde yöneticiliğim yok. Bende sizler gibi bir üyeyim yani..
Oldu mu şimdi ?

Benim başbakanıma 'kukla' derlerken neredeydiniz siz de şimdi beni sorguluyorsunuz?
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak partİ, bop, cevap, erdoğan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)