![]() |
#31 |
![]() malesef yok yaaa bir türlü canlandıramadik forumda en az olan eskişehirliler galibaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Hemşehrilerimde varmış
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() eskişehirde ak gençlik gümbür gümbür ya bir buluşma ayarlasak çok az kişiyiz yakışmıyor bize..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Eskişehirde Mhp birşey yapamdı kardeşim 1 tane millet vekili çıkarabildi.Bende eskişehirliyim ama geçlik kolarına üye değilim canı gönülden destekliyorum sizleri.Buluşma olursa gelebilirim nasipse.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() selam millet ne bu ya eskişehrde hiç akp li genç bulamadım inş. burada bulurum ALLAH yar ve yardımcımız olsun....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() bulunur inş çok fazla var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() bende varım arkadaşlar bu yarı tatilde eskişehirdeyim. kayıt yaptırcam gençlik kollarına. toplanalım beraber. ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() eses li arkadaşım buluşalım inş. bi gün eskişehirde . biraz konuşuruz. ben yarıtilde gelcem. msn adresim. [email protected] buradanda konuşabiliriz. nerde oturuosun bu arada eskişehirde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() selamın aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eskişehirdenim foruma yeni üye oldum yarında eskişehir gençlik koluna kayıt olmaya gidicem hayırlısıyla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Evet arkadaşlar bende gençlik koluna üyeyim artık fakat kimseyi tanımıyorum eskişehirde olan kişilerle tanışmak isterim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak gençlik, eskişehir, nerede |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|