siyaset yapan insanların geçmişteki olayları iyi analiz etmesi ve unutmaması lazım.Geçmişe bir bakıyorum arkadaşlarımın sevmediği doğan medya gurubu ak partinin iktidara gelmesi için ellerinden geleni yapıyordu.Ozaman doğan gurubundan memnun olan arkadaşların bugün rahatsız olmaları benim dikkatimi çekti.Siyasette muhalefet partileri iktidarı yapmaları gerektiği şeyler için uyarır iktidarda bu uyarıları dikkate alır ve düzeltmeye çalışır.Numan Bey'in yaptığı da budur. Muhalefet yapılan iyi şeyler hakkında yorum yapmayabilir ama yapılan kötü şeyler konusunda uyarı yapmak zorundadır.
Şimdi burada NUMAN bey'e laf söyleyenlere soruyorum.Numan bey muhalefet olmasına rağmen çıktığı her proğramda Başbakanımızın davas taki olayını desteklediğini ve bu olay karşısında başbakanın yanında olduğunu söylemiyormu.El insaf yahu siz galiba istiyorsunuzki yapılan yanlışlara göz yumulsun ama yapılan iyi şeyler alkışlansın.Bu böyle olmaz.siyaset demek oyunuz yüzde 2 ye düşeceğini bilseniz bile doğru şeylerin arkasaında durabilmektir.Tabi bunlar benim düşüncem herkesin görüşüne saygım sonsuz ama kardeşlerimin Numan KURTULMUŞ gibi kırıcı olmayan bir insanı bile kötülemeleri beni çok üzüyor.
|