AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-11-2009, 21:57   #51
Kullanıcı Adı
SEMTEM
arkadaşın biri benden alıntı yaptığını söylemiş ben akp li vekillerin içkil tanıtım vs utanılması gerekn şey filen diye azmadım bu özgün arkadaş benden alıntı yaptığını söylemiş yok öyle bir şey bu yazılanın benimle uzaktan yakından alakası yok ikincisi arkadaşın biri rüya aleminde yaşamayı çok seviyor anlatılanları anlamayacak kadar gözü kör kulağı sağır olmuş yada at gözlüğü takıyor ben evveliyattan değil son seçimde saadete verip bu seçimde ak partiye verecek en az yirmi yirmibeş kişiyi bizzzat kendim konuşarak olayları anlatarak çevirdim ve onlarda çevrelerine bunu yayacaklardır hamdolsun ki göreceğiz gelecek seçimde birlik beraberlikten yana olanlar at gözlüğü takanlara fark atacak o at gözlüğü takan arkadaşların puanı yüzde2.5 görünüyor inşaallah seçime kadar sağ duyu galip gelecek ve bu at gözlüklüler yüzde0.5 gibi bir oy alacaklar göreceksiniz ebu bilmem ne kardeşi seçim sonunda görmek çayını içmek isterim
SEMTEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2009, 22:07   #52
Kullanıcı Adı
Marlon3535
Ebu ubeyde,
Hakkınızı yemişim. Siz gerçekten iyi bir propagandisttiniz. Siyasi tartışmada dini deyimler kullanılmasını doğru bulmam.
Tartışmadaki Ak Parti taraftarlarını Ustaca dini bir zemine çekmeyi başardınız. Ve tartışmayı uzmanlık alanınız üzerinden yürütmekteseniz.

"Saidi Nur Hz., cihad, cihad erleri, inananlar,tebliğ, zina" ve daha neler neler.

Doğrusu, bu uslup bana hep uzaktı.
Hayatımda hiçbir zaman Milli görüşe yakınlık duymadım.
İnananlar ve inanmayanlar ayrımını tehlikeli bulurum.

Ama şunu biliyorum; AK Parti Türkiye de sadece İslamiyete İnananların partisi değildir. Hıristitanların da, yahudilerin de, çingenelerin de, süryanilerin de ve inanmayanların da Partisidir. Ben Ak Parti fikriyatını böyle okuyorum. Ve bu yüzden Ak saflardayım.

Dini söylemlerinizden etkilenen arkadaşlarımız olabilir.. Sizde bu inanç bizde bu hoşgörü olduktan sonra, siz çalışmanıza devam edin. Ha gayret , saadetiniz bol olsun.
Marlon3535 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2009, 22:14   #53
Kullanıcı Adı
SEMTEM
bu saadetsadece seçim akşamına kadar sürer ondan sonra üç beş gün gazete okumaz tv seyretmez bu arkadaşlar tamaen at gözlüklüdürler o zaman at gözlüklerini çıkarıp niye böyle yaptım diye düşünmezler inşallah ben yüzde 2.5 diyordum ama sanıyorum yüzde.0.5 fazla bile
Alt 02-12-2009, 10:43   #54
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
Marlon3535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ebu ubeyde,
Hakkınızı yemişim. Siz gerçekten iyi bir propagandisttiniz. Siyasi tartışmada dini deyimler kullanılmasını doğru bulmam.
Tartışmadaki Ak Parti taraftarlarını Ustaca dini bir zemine çekmeyi başardınız. Ve tartışmayı uzmanlık alanınız üzerinden yürütmekteseniz.

"Saidi Nur Hz., cihad, cihad erleri, inananlar,tebliğ, zina" ve daha neler neler.

Ama şunu biliyorum; AK Parti Türkiye de sadece İslamiyete İnananların partisi değildir. Hıristitanların da, yahudilerin de, çingenelerin de, süryanilerin de ve inanmayanların da Partisidir. Ben Ak Parti fikriyatını böyle okuyorum. Ve bu yüzden Ak saflardayım.

Dini söylemlerinizden etkilenen arkadaşlarımız olabilir.. Sizde bu inanç bizde bu hoşgörü olduktan sonra, siz çalışmanıza devam edin. Ha gayret , saadetiniz bol olsun.
TEŞEKKÜR EDERİM AMA YAŞIMI BİLSEYDİNİZ NEDERDİNİZ ONA MERAK EDİYORUM DAHA 16 YAŞINDA SİZLERİ BU KADAR SIKINTIYA SOKUYORSAM 40 DA NE YAPARIM BİLMİYORUM.....
ebu ubeyde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 10:45   #55
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu saadetsadece seçim akşamına kadar sürer ondan sonra üç beş gün gazete okumaz tv seyretmez bu arkadaşlar tamaen at gözlüklüdürler o zaman at gözlüklerini çıkarıp niye böyle yaptım diye düşünmezler inşallah ben yüzde 2.5 diyordum ama sanıyorum yüzde.0.5 fazla bile
ARKADAŞ AT gözlüğü demişsinde kim at gözlüğü takıyor oradan 20 kişi ikna ettim demekle olmuyor ona bakrsan ben bu yaşımda sadece 15 kişiyi saadet için ikna ettim yani kim mantıklı konuşursa onu ikna eder... at gözlüğü konusunda sizinle daha çok konuşuruz......
Alt 02-12-2009, 10:50   #56
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
Ebu ubeyde,

bu arada sai nursi hz bir çok risalesini okudum o nedenle dediğin konuları da iyi bilirim
Alt 02-12-2009, 11:09   #57
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
"AKPARTİ YE KATILIMLAR HIZLA DEVAM EDİYOR ELHAMDÜLİLLAH"

Şu başlığı Saadet Parti sitelerinde yazabilirmisiniz?
İşte Ak parti farkı. Partinizin propagandasını rahatça AK platformlarda yapabiliyorsunuz. Bu Bile Ak Parti saflarına katılmanız için yeterli.
Değil mi Saadetlu kardeşim)
Ah şu önyargılar, ah şu kendilerin dev aynasında görmeler

Alıntı:

AK Parti'ye rekor katılım

İstanbul Sinoplular Platformuna üye 6 bin 800 kişi AK Parti'ye katıldı.

'İstanbul Sinoplular Platformu' üyesi 6 bin 800 kişi, törenle AK Parti'ye katıldı. Törende Başbakan Erdoğan, toplu katılımlar temsilen 18 Sinoplu'ya AK Parti rozeti taktı.

Bağcılar Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene; Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Bakanı Murat Başesgioğlu, İBB Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekilleri, İstanbul Sinoplular Platformu Başkanı Kadir Tıngıroğlu, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonu doldura çok sayıda vatandaş "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları ile Başbakan Erdoğan'a destek verirken, bazı vatandaşların da Filistin bayrakları taşıdıkları gözlendi.
http://www.milligorus-forum.com/port...im-t19316.html

Ve yine başka bir başlık:

Alıntı:

SAADET'E ELVEDA

Merhaba Arkadaşlar;

Birçoğunuz bana kızacaksınız belki ama şu bir gerçek "Saadet Partisi bugün itibariyle bitmiştir." Artık önümüzdeki 50 yıl AKP iktidar.

Son zamanlarda belki herkes umutlandı. Ama gerçekler acıdır...

http://www.milligorus-forum.com/port...da-t19102.html

VE konular hala açık... kilitlenmemiş

Gördüğün gibi SAADETLÜ KARDEŞLERİN de en az sizin kadar hoşgörülü!!!

Bu bile sizin SAADETLÜ KARDEŞLERİNİZİN saflarına katılmanız için yeterli!!!!

Değil mi dostum?

Bi daha yazmadan önce bence ufak bir araştırma yap öyle yazarsan iyi olur

Konu redyellow tarafından (02-12-2009 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 14:06   #58
Kullanıcı Adı
SEMTEM
ben abu ubeydenin cahil biri olduğunu zaten anlamıştım sana kendimden bahsedeyim konya mitingini sor babana veya dedene msp nin ne olduğunu sor milli görüşün nerden neeye geldiğini sor milli görüş kendini niye tasfiye etti onu sor milli görüş bu gün başbakan cumhurbaşkanı doğrumu değilmi diye sor geride kalan fosillerin ne işe yaradığını sor bu partinin oyu niye0.2 onu sor sana şöyle anlatayım bir futbol takımı düşün amatör kümeden süper lige çıkmış çok sıkıntılardan sonra şampiyon yapılmış bu takımın teknik direktörü erbakan ama her ne olduysa daha sonra şampiyonlukta bulunamadığı gibi ikinci lige ve tekrar amatör kümeye düşmüş ve hala teknik direktörü kulübün başkanı bu kulüp benim istediğimi yaparım havasındaysa ilkin tirbün desteğini sonra taraftarını kaybetmesinden doğal bir şey varmı aynı takımdan bütün yıldız oyuncuların bir başka takıma geçtiğini düşün o takımdan o yıldızları bğenenelerin o takımı desteklemesinden daha doğal ne olabilir ve bu takımher seçimide bir sezon düşünürsen 3 sezon üst üste şampiyon olduğunu ALLAHcc ın izni ilede dördüncü şampiyonluğunun kesin olduğunu prestij mücadelesi yaptığını düşün ve sen hala eski nemenem koltuk benimci takımı tutmaya devam et şampiyon belli ve ne yazıkki bu lig te siz yoksunuz HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN... DURMAK YOK YOLA DEVAM daha nice şampiyonluklara inşaallah
Alt 02-12-2009, 14:25   #59
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben abu ubeydenin cahil biri olduğunu zaten anlamıştım
Sayın Cahil olmayan arkadaşım:

Bu üslubunuzu kendiniz beğendiniz mi? yeniden okuyun ve elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin.

Size birisi bu şekilde hitap etse, cahil vs. dese hoşunuza gider mi?

Ayıp ediyorsunuz.

Cahil biri olduğunu anlamışsınız... nerden anladınız?

Yaşım küçük dediği için mi cahıl?

Sizin partiden olmadığı için mi cahil?

Sizin karşıt görüşünüzden olduğu için mi cahil?

neye göre cahil?

Bunu siz o arkadaşa yazdığınız için yazmıyorum, o arkadaş size yazsaydı yine sorardın bunları...

Çünkü karşınızdaki insanla tartışırken CAHİL vs. demek tartışmanın kalitesini düşürür.

Alıntı:
sana kendimden bahsedeyim konya mitingini sor babana veya dedene msp nin ne olduğunu sor milli görüşün nerden neeye geldiğini sor milli görüş kendini niye tasfiye etti onu sor milli görüş bu gün başbakan cumhurbaşkanı doğrumu değilmi diye sor
Bugün başbakan olan, cumhurbaşkanı olan insanların hiç birisinin milli görüş olayı olmasaydı, ERBAKAN HOCA olmasaydı onların olup olamayacaklarını da siz babanıza sorun, büyüklerinize sorun isterseniz....

Alıntı:
geride kalan fosillerin ne işe yaradığını sor

FOSİLLER?

Müthiş güzel bir üslubunuz var... sizi tebrik ediyorum!!!!

O kişilerin yaşına vardığınızda umarım size de birileri FOSİL demezler!!!

Alıntı:
bu partinin oyu niye0.2 onu sor
Oyu az olan kötüdür, oyu çok olan iyidir diye bir mantık mı var?

BU ülkede yıllarca demirel yüzde 30-40 oy aldı....

Ecevit yüzde 40 oy aldığı dönem oldu... CHP öyle...

Bunlar iyi demek midir?

Alıntı:
sana şöyle anlatayım bir futbol takımı düşün amatör kümeden süper lige çıkmış çok sıkıntılardan sonra şampiyon yapılmış bu takımın teknik direktörü erbakan ama her ne olduysa daha sonra şampiyonlukta bulunamadığı gibi ikinci lige ve tekrar amatör kümeye düşmüş ve hala teknik direktörü kulübün başkanı bu kulüp benim istediğimi yaparım havasındaysa ilkin tirbün desteğini sonra taraftarını kaybetmesinden doğal bir şey varmı aynı takımdan bütün yıldız oyuncuların bir başka takıma geçtiğini
Ne güzel bir örnek....

Siz siyaseti maç gibi mi görüyorsunuz?

Tuttuğunuz, desteklediğiniz partiyi futbol takımı tutar gibi mi tutuyorsunuz?

Futbol takımlarının bir ideolojisi, bir davası vs. olmaz, unutmayın.

Bunu da isterseniz babanıza sorun...

Alıntı:

düşün o takımdan o yıldızları bğenenelerin o takımı desteklemesinden daha doğal ne olabilir ve bu takımher seçimide bir sezon düşünürsen 3 sezon üst üste şampiyon olduğunu ALLAHcc ın izni ilede dördüncü şampiyonluğunun kesin olduğunu prestij mücadelesi yaptığını düşün
MAĞDUR OLMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR....

Turgut Özalın anavatanı da bir zamanlar nerdeydi, şimdi nerde?

Bu kafayla, bu başkalarını aşağılama kafasıyla giderseniz partinize iyilik değil kötülük edersiniz.

Alıntı:
ve sen hala eski nemenem koltuk benimci takımı tutmaya devam et

Yine aynı üslup...

NEMENEM.... KOLTUK BENİMCİ TAKIM...

Yazık...çok yazık.

Alıntı:

şampiyon belli ve ne yazıkki bu lig te siz yoksunuz
Daha önce o ligde olanlar bugün yoklar.

Bugün var olanlarda yarın yok olacaklar.

Unutmayın.

Alıntı:
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN...
İnşaallah...

Alıntı:
DURMAK YOK YOLA DEVAM daha nice şampiyonluklara inşaallah
Ülkemiz için, vatanımız için, milletimiz için hayırlı hizmetler yaparsanız yolunuz açık olsun.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 15:02   #60
Kullanıcı Adı
SEMTEM
ARKADAŞIM BİR KERE YANLIŞ GÖLDE BALIK PEŞİNDESİNİZ BU BİR İKİNCİSİ BEN SİZİN GİB AT GÖZLKLÜLERLE KONUŞACAK DEĞİL TARTIŞACAK BİLE SÖZ BULAMAM NE DESEM İKNA OLMAZSINIZ SİZİN DEMİRELİ KIRATÇILARINDAN FARKINIZ YOK BEN KARŞIMDAKİ UFAK BİR ÇOCUĞA LAFI ANLIYA BİLECEĞİ USLUPTA ANLATMAYA ÇALIŞTIM AMA SEN VE MNİLLİ GÖRÜŞÇÜLER ANLAMAMAYA AND İÇİMİŞSİNİZ BU İŞİ GAZA VE SAVAŞ GİBİ GÖRÜYORSUNUZ DEVAM EDİNYÜZDE2 FALA SİZE DAHADA BETER DURUMLAR BEKLİYOR BUNU SEÇİM DEN SONRA GÖRECEKSİNİZ FOSİL DEDİM SONUNA KADAR ARKASINDAYIM EĞER MAKAM VE MEVKİDEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇÖEMİYORSAM BEN VEYA LİDERİM YARIN ONADA FOSİL DERİM KOLTUK SEVDAMIZ KOLTUK DERDİMİZİN OLMADIĞINI ANLATMAYA ÇALIŞTIM AMA SİZ HEM HALKIN TOKADINI HEMDE SİZE GÖRÜLEN BU DURUMU İÇİNİZE SİNDİRMİŞSİNİZ Kİ KONUŞACAK YÜZÜNÜZ VAR ERBAKAN HOCA NIN ÇOK İYİLİĞİ OLABİLİR TAKDİR EDİYORUM BİR O KADAR DA KÖTÜLÜĞÜ OLMUŞTUR BU MİLLETE HEMDE İNAN KESİME BUNU ANCAK AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIP GÖRÜRSÜNÜZ USLUBUMA GELİNCE KARŞIMDA CE HAP Lİ VEYA MEE HP Lİ OLMADIĞINIZA DUA EDİN BU USLUBUM ONLARA KARŞI DAHA DEĞİŞİİK OLABİLİYOR BEN HALA ÇEVRESİNE AT GÖZLÜKLERİYLE BAKAN OLUP BİTENLERİN FARKINDA OLMAYAN CAHİL İNSANLARA SİNİR OLUYORUM BİR ÖZ ELEŞTİRİ YAPIN KENDİNİZE İLKİN HEM AK PARTİ PLATFORMUNA GELECEKSİN HEMDE KENDİ PARTİNİN PROPAGANDAISNI YAPACAKSIN AK PARTİLİ SÜSÜ VERECEKSİN KENDİNE HEMDE ANLAYIŞ VE İZAN BEKLEYECEKSİN ANLAYIŞI İZANI BEKLİYORSAN BOŞUNA BEKLEME YOK ÖYLE SON SÖZ ALLAH GÖSTERMESİN EĞER Kİ BU GELECEK SEÇİMLEREDE AK PARTİNİN KAZANA BİLECEĞİ BİR YERİ CE HP KAZANIRSA HERHALDE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDERSİNİZ BİZ BİRLİK BERABERLİK DİYORUZ KARDEŞLİK DİYORUZ AMA SEN İLLAKİ HEM DE BU PLATFORMDA KENDİ PARTİNİN PROPAGANDASINI YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN YOK ÖYLE YAĞMA HASAN BÖREĞİ SİZE YÜZDE0.10 BİLE FAZLA SİZİNLE BU SAATTEN SONRA TARTIŞILMAZ ANCAK MAKARA YAPILIR:::))))))

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)