![]() |
#51 |
![]() arkadaşın biri benden alıntı yaptığını söylemiş ben akp li vekillerin içkil tanıtım vs utanılması gerekn şey filen diye azmadım bu özgün arkadaş benden alıntı yaptığını söylemiş yok öyle bir şey bu yazılanın benimle uzaktan yakından alakası yok ikincisi arkadaşın biri rüya aleminde yaşamayı çok seviyor anlatılanları anlamayacak kadar gözü kör kulağı sağır olmuş yada at gözlüğü takıyor ben evveliyattan değil son seçimde saadete verip bu seçimde ak partiye verecek en az yirmi yirmibeş kişiyi bizzzat kendim konuşarak olayları anlatarak çevirdim ve onlarda çevrelerine bunu yayacaklardır hamdolsun ki göreceğiz gelecek seçimde birlik beraberlikten yana olanlar at gözlüğü takanlara fark atacak o at gözlüğü takan arkadaşların puanı yüzde2.5 görünüyor inşaallah seçime kadar sağ duyu galip gelecek ve bu at gözlüklüler yüzde0.5 gibi bir oy alacaklar göreceksiniz ebu bilmem ne kardeşi seçim sonunda görmek çayını içmek isterim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Ebu ubeyde,
Hakkınızı yemişim. Siz gerçekten iyi bir propagandisttiniz. Siyasi tartışmada dini deyimler kullanılmasını doğru bulmam. Tartışmadaki Ak Parti taraftarlarını Ustaca dini bir zemine çekmeyi başardınız. Ve tartışmayı uzmanlık alanınız üzerinden yürütmekteseniz. "Saidi Nur Hz., cihad, cihad erleri, inananlar,tebliğ, zina" ve daha neler neler. Doğrusu, bu uslup bana hep uzaktı. Hayatımda hiçbir zaman Milli görüşe yakınlık duymadım. İnananlar ve inanmayanlar ayrımını tehlikeli bulurum. Ama şunu biliyorum; AK Parti Türkiye de sadece İslamiyete İnananların partisi değildir. Hıristitanların da, yahudilerin de, çingenelerin de, süryanilerin de ve inanmayanların da Partisidir. Ben Ak Parti fikriyatını böyle okuyorum. Ve bu yüzden Ak saflardayım. Dini söylemlerinizden etkilenen arkadaşlarımız olabilir.. Sizde bu inanç bizde bu hoşgörü olduktan sonra, siz çalışmanıza devam edin. Ha gayret , saadetiniz bol olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() bu saadetsadece seçim akşamına kadar sürer ondan sonra üç beş gün gazete okumaz tv seyretmez bu arkadaşlar tamaen at gözlüklüdürler o zaman at gözlüklerini çıkarıp niye böyle yaptım diye düşünmezler inşallah ben yüzde 2.5 diyordum ama sanıyorum yüzde.0.5 fazla bile
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Ve yine başka bir başlık: Alıntı:
http://www.milligorus-forum.com/port...da-t19102.html VE konular hala açık... kilitlenmemiş ![]() Gördüğün gibi SAADETLÜ KARDEŞLERİN de en az sizin kadar hoşgörülü!!! Bu bile sizin SAADETLÜ KARDEŞLERİNİZİN saflarına katılmanız için yeterli!!!! Değil mi dostum? ![]() Bi daha yazmadan önce bence ufak bir araştırma yap öyle yazarsan iyi olur ![]() Konu redyellow tarafından (02-12-2009 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() ben abu ubeydenin cahil biri olduğunu zaten anlamıştım sana kendimden bahsedeyim konya mitingini sor babana veya dedene msp nin ne olduğunu sor milli görüşün nerden neeye geldiğini sor milli görüş kendini niye tasfiye etti onu sor milli görüş bu gün başbakan cumhurbaşkanı doğrumu değilmi diye sor geride kalan fosillerin ne işe yaradığını sor bu partinin oyu niye0.2 onu sor sana şöyle anlatayım bir futbol takımı düşün amatör kümeden süper lige çıkmış çok sıkıntılardan sonra şampiyon yapılmış bu takımın teknik direktörü erbakan ama her ne olduysa daha sonra şampiyonlukta bulunamadığı gibi ikinci lige ve tekrar amatör kümeye düşmüş ve hala teknik direktörü kulübün başkanı bu kulüp benim istediğimi yaparım havasındaysa ilkin tirbün desteğini sonra taraftarını kaybetmesinden doğal bir şey varmı aynı takımdan bütün yıldız oyuncuların bir başka takıma geçtiğini düşün o takımdan o yıldızları bğenenelerin o takımı desteklemesinden daha doğal ne olabilir ve bu takımher seçimide bir sezon düşünürsen 3 sezon üst üste şampiyon olduğunu ALLAHcc ın izni ilede dördüncü şampiyonluğunun kesin olduğunu prestij mücadelesi yaptığını düşün ve sen hala eski nemenem koltuk benimci takımı tutmaya devam et şampiyon belli ve ne yazıkki bu lig te siz yoksunuz HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN... DURMAK YOK YOLA DEVAM daha nice şampiyonluklara inşaallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||||||||
![]() Sayın Cahil olmayan arkadaşım:
Bu üslubunuzu kendiniz beğendiniz mi? yeniden okuyun ve elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin. Size birisi bu şekilde hitap etse, cahil vs. dese hoşunuza gider mi? Ayıp ediyorsunuz. Cahil biri olduğunu anlamışsınız... nerden anladınız? Yaşım küçük dediği için mi cahıl? Sizin partiden olmadığı için mi cahil? Sizin karşıt görüşünüzden olduğu için mi cahil? neye göre cahil? Bunu siz o arkadaşa yazdığınız için yazmıyorum, o arkadaş size yazsaydı yine sorardın bunları... Çünkü karşınızdaki insanla tartışırken CAHİL vs. demek tartışmanın kalitesini düşürür. Alıntı:
Alıntı:
FOSİLLER ![]() Müthiş güzel bir üslubunuz var... sizi tebrik ediyorum!!!! O kişilerin yaşına vardığınızda umarım size de birileri FOSİL demezler!!! Alıntı:
BU ülkede yıllarca demirel yüzde 30-40 oy aldı.... Ecevit yüzde 40 oy aldığı dönem oldu... CHP öyle... Bunlar iyi demek midir? Alıntı:
Siz siyaseti maç gibi mi görüyorsunuz? Tuttuğunuz, desteklediğiniz partiyi futbol takımı tutar gibi mi tutuyorsunuz? Futbol takımlarının bir ideolojisi, bir davası vs. olmaz, unutmayın. Bunu da isterseniz babanıza sorun... Alıntı:
Turgut Özalın anavatanı da bir zamanlar nerdeydi, şimdi nerde? Bu kafayla, bu başkalarını aşağılama kafasıyla giderseniz partinize iyilik değil kötülük edersiniz. Alıntı:
Yine aynı üslup... NEMENEM.... KOLTUK BENİMCİ TAKIM... Yazık...çok yazık. Alıntı:
Bugün var olanlarda yarın yok olacaklar. Unutmayın. Alıntı:
Alıntı:
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() ARKADAŞIM BİR KERE YANLIŞ GÖLDE BALIK PEŞİNDESİNİZ BU BİR İKİNCİSİ BEN SİZİN GİB AT GÖZLKLÜLERLE KONUŞACAK DEĞİL TARTIŞACAK BİLE SÖZ BULAMAM NE DESEM İKNA OLMAZSINIZ SİZİN DEMİRELİ KIRATÇILARINDAN FARKINIZ YOK BEN KARŞIMDAKİ UFAK BİR ÇOCUĞA LAFI ANLIYA BİLECEĞİ USLUPTA ANLATMAYA ÇALIŞTIM AMA SEN VE MNİLLİ GÖRÜŞÇÜLER ANLAMAMAYA AND İÇİMİŞSİNİZ BU İŞİ GAZA VE SAVAŞ GİBİ GÖRÜYORSUNUZ DEVAM EDİNYÜZDE2 FALA SİZE DAHADA BETER DURUMLAR BEKLİYOR BUNU SEÇİM DEN SONRA GÖRECEKSİNİZ FOSİL DEDİM SONUNA KADAR ARKASINDAYIM EĞER MAKAM VE MEVKİDEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇÖEMİYORSAM BEN VEYA LİDERİM YARIN ONADA FOSİL DERİM KOLTUK SEVDAMIZ KOLTUK DERDİMİZİN OLMADIĞINI ANLATMAYA ÇALIŞTIM AMA SİZ HEM HALKIN TOKADINI HEMDE SİZE GÖRÜLEN BU DURUMU İÇİNİZE SİNDİRMİŞSİNİZ Kİ KONUŞACAK YÜZÜNÜZ VAR ERBAKAN HOCA NIN ÇOK İYİLİĞİ OLABİLİR TAKDİR EDİYORUM BİR O KADAR DA KÖTÜLÜĞÜ OLMUŞTUR BU MİLLETE HEMDE İNAN KESİME BUNU ANCAK AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIP GÖRÜRSÜNÜZ USLUBUMA GELİNCE KARŞIMDA CE HAP Lİ VEYA MEE HP Lİ OLMADIĞINIZA DUA EDİN BU USLUBUM ONLARA KARŞI DAHA DEĞİŞİİK OLABİLİYOR BEN HALA ÇEVRESİNE AT GÖZLÜKLERİYLE BAKAN OLUP BİTENLERİN FARKINDA OLMAYAN CAHİL İNSANLARA SİNİR OLUYORUM BİR ÖZ ELEŞTİRİ YAPIN KENDİNİZE İLKİN HEM AK PARTİ PLATFORMUNA GELECEKSİN HEMDE KENDİ PARTİNİN PROPAGANDAISNI YAPACAKSIN AK PARTİLİ SÜSÜ VERECEKSİN KENDİNE HEMDE ANLAYIŞ VE İZAN BEKLEYECEKSİN ANLAYIŞI İZANI BEKLİYORSAN BOŞUNA BEKLEME YOK ÖYLE SON SÖZ ALLAH GÖSTERMESİN EĞER Kİ BU GELECEK SEÇİMLEREDE AK PARTİNİN KAZANA BİLECEĞİ BİR YERİ CE HP KAZANIRSA HERHALDE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDERSİNİZ BİZ BİRLİK BERABERLİK DİYORUZ KARDEŞLİK DİYORUZ AMA SEN İLLAKİ HEM DE BU PLATFORMDA KENDİ PARTİNİN PROPAGANDASINI YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN YOK ÖYLE YAĞMA HASAN BÖREĞİ SİZE YÜZDE0.10 BİLE FAZLA SİZİNLE BU SAATTEN SONRA TARTIŞILMAZ ANCAK MAKARA YAPILIR:::
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|