![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? : 13:27
2-İsim? Murat 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 03/Şubat/1964 - Kova 4-Dövmen varmı ? Hayır.Kesinlikle karşıyım ![]() 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Lise yıllarında olmuştum. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Colanın hiç bir şeklini sevmiyorum. Çünkü fare idrarı ve leşi içmeye hiç sevmiyorum. 8-Tercih ettiğin rakam ? 9 9-Sevdiğin müzik türü? Dinlendiren her türlüğ müziği severim. Ama fazla dinlemem. 10-En sevdiğin çiçek ? Allah şeytanı bile severek yarattı. Ama şeytan isyan etti. Şeytandan başka her türlü mahlukatı severim. ![]() 12-Sevdiğin renkLer? Bütün renkler güzel. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Yaş 45 . Unumu eledim eleği duvara astım. Dünya ve ahiret görüşlerim ile çevreme bu yaştan sonra mümkün olduğu kadar yapıcı , dedikodudan uzak bir insan tavrı ile yaklaşacağım. Kariyer ise Allah'ın nasip ettiği olur. ![]() ![]() ![]() 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Bu günkü aklımla çocukluğuma dönmek isterdim. 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Hemen yüzümü yıkamak. ![]() ![]() ![]() ![]() 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hayırdır. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|