AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-12-2009, 13:25   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Sarıgül'ün oy oranı rekora koşuyor

SONAR Araştırma'nın, Şişli Belediyesi için yaptığı anket, çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı.
Araştırma, "yüz yüze anket yöntemi" kullanılarak uygulandı. Araştırma; ŞİŞLİ BELEDİYESİ sınırlarında yer alan, farklı sosyo–ekonomik ve sosyo–demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve mahalle kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilen 1312 kişi ile görüşülerek gerçekleştirildi. Yapılan bu araştırmada 0,95 güvenlik sınırları içinde, hata payı +/- %2,61 olarak belirlendi.
SONAR Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayrakçı, araşatırma ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Sonar’ın bu araştırmasına göre DSP adayı Sayın Mustafa Sarıgül, %80.45 oranında oy alarak bu seçimleri kazanacaktır. %80.45’lik bu oy oranı, büyük kentler içindeki ilçeler baz alındığında yeni bir Türkiye rekoru olacak gibi gözükmektedir."

Cafesiyaset

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-12-2009, 15:22   #2
Kullanıcı Adı
emrecan_18
Hayırlısı olsun inşallah şişlide AK bir belediye olacaktır.Ben buna tüm kalbimle inanıyorum
emrecan_18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 15:26   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
emrecan_18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlısı olsun inşallah şişlide AK bir belediye olacaktır.Ben buna tüm kalbimle inanıyorum
Sarıgül başarılı dürüst bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum,ama hala yanlış saflarda oynuyor..!Bu yüzden sizinde temennilerinizle birlikte inşALLAH AK Parti bu saltanatlığa bir son verir..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 23:17   #4
Kullanıcı Adı
ak61
Sarıgül Chp ye başkan falan olmasın, onun oyunu bile katlar. Ama tekrar Şişli adayı olup geri adım atmıştır.
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 00:18   #5
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
valla helal olsun..şişliye gidenler bilir her tarfta güler yüzlü temiz şişli yazar...inanın hakkını veriyor...her kesimle arası iyi..sabah namazında camiye gider çıkşta cemaatle kahvaltı yapar...her taraf böyle başkan lazım...şişliyi almanın imkansız olduğunu herkes biliyor..hayırlısı olsun ne diyelim..

ak61 kardeşimizin de dediği gibi inanın chp ye başkan olursa oyları katlanır chp nin..
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 00:39   #6
Kullanıcı Adı
politikaci
Bu adama hayranım,eğer akparti olmasaydı oyum bu adama olurdu..
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 00:46   #7
Kullanıcı Adı
SEMTEM
ARKADAŞLAR SARI GÜL SİYASET ADAMI DEĞİL HİZMET ADAMI ONUN İÇİN CHP Yİ BÖLSÜN BENCE ŞİŞLİYİ ALMASIN DEMEM ALSIN İNANIN SARI GÜL BAYKALDAN ÇOK PASİF BİR LİDER ERDOĞAN ONU ÇÖP TENEKESİNE SİLER SÜPÜRÜR
SEMTEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 00:50   #8
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
EĞER BEN ŞİŞLİDE OLSAYDIM KESİNLİKLE SARIGÜL'E VERİRDİM...ADAM BAĞIMSIZLA TÜRKİYE REKORU KIRMIŞTI..ŞİMDİ DSP DEN ADAY OLDU YİNE REKOR KIRIYOR..BELEDİYE SEÇİMİNDE OY VERİRKEN PARTİYE BAKMIYICAN...SARIGÜL ADAM GİBİ ADAM!!!HERKESE GÜVEN VERİYOR ..BU ARADA SİYASET ADAMI OLUNCA İNSAN OLUNMUYO...ÖNEMLİ OLAN HİZMET ADAMI OLMAK!!BİRİLERİNE DUYURULUR...
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)