![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
Saygılarımla... |
||
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
emekler harcandığı konusuna gelince; Bildiğiniz gibi cumhuriyet kurulurken istiklal mahkemeleri görevdeydi. Bir "suçlunun" yargılanması şöyleydi. " zanlının idamına. buna müteakiben şahitlerin dinlenmesine" karar aynen bu şekilde oluyordu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
![]() Ayrıca belli dengeler vardır bu dengeleri kaydırmak yarardan çok zarar getirir her neyse sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Görüş alışverişi için teşşekür ederim... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
Ben teşekkür ederim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
Ben Atalarımı inkar eden veya onların kurduğu o şanlı devleti yaşatma arzusundan yoksun bir insan değilim aksine bu düşünce kalbimde hiç sönmeye bir ateş. Sadece günümüz şartlarına göre konuşuyorum. Bizim Osmanlıyı diriltme isteğimiz,arzumuz pekte gerçekleşebilecek gibi durmuyor. Şeriat yönetim biçimini karşı çıkmam dinine sahip çıkmayan birisi olduğumdan değil sadece bize bırakılan bir emanete sahip çıkma duyarlılığı göstermek. Ayrıca unutmayalım ki M.Kemal ATATÜRK Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurban keserek ve Kur'an okutarak açmıştır... ![]() ![]() Konu Tarantula_ tarafından (02-13-2009 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#46 |
![]() KAHROLSUN AB!!!BNCE TÜRK BİRLİĞİ KURULMALIDIR!...AVRUPA BİRLİĞİ DE NEYMİŞ TÜRK BİRLİĞİ KURULMALIDIR...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() İslam birliği kuralmalı mı?
Evet.. kesinlikle kurulmalıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Kurulsun ve bunların başı Türkiye olsun istiyorum.Halifelik devri başlasın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() İslam birliği ayrı bir konu , laiklik ayrı bir konu.
İlke olarak laiklik ilkesiyle yönetilen ama laiklikten eser olmayan bir ülkede yaşıyoruz. İllâda laiklik ilkesiyle yönetiliyormuş gibi görünen bir ülkede halkımızın % 90 ı müslümanken ve diğer müslüman olan ülkeler ile bir birlik kurmamız neden abes olsun. Gerçekten laik olan bir ülkede milletin dini tercihiyle ve onu hayatına yansıtmak için çaba sarfetmesiyle uğraşılmaz. İnsanların içinden Allah korkusunu , yaşantısından dini çıkartırsanız 250.000 polis daha alsanız baş edemezsiniz. Başbakanımız müslüman bir ülkenin lideriyle görüştüğü zaman ülke elden gidiyor diyorlar. Peki halkı müslüman olan bütün ülkeler bir masa etrafında toplansalar daha iyi olmaz mı? O zaman ne Afganistan , ne Irak , ne de Filistin zulümleri olabilirmiydi? Arabistan Krallık ile yönetiliyor. Bize padişahlık sistemi geri dönebilir mi? Demokrasiyi kapağın dışından da olsa yalamış(Gerisi kabın içinde duruyor ve inşaallah başbakanımızın sayesinde o kapak tamamen açılacak)bir millet olarak teokrasiye dönebilir miyiz? Ben söyleyeyim hayır. Türk birliği de kurulmalı , İslam birliği de kurulmalı. Bu düşünceye karşı çıkmak,en azından söylem bazında da olsa karşı çıkmak , işte ülkemizin lider görünümüne kavuşması ve güçlenmesi için en büyük engeldir diye düşünüyorum. Saygılarımı sunuyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|