![]() |
#21 |
![]() oooo ben burada 3 cümle yazana kadar ankette saadet 150 oy daha almış durumzunuz kritk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() kullandım ak partiye
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() İşlem tamamlandı
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Yalnızca cemaatler katılmıyor heralde seçime değil mi?.. Kim alırsa alsın anket verilmiş. Girer isteiğimiz partiye kullanırız oyumuzu.. Ancka sitede dikkatimi çeken Saadet Partisi'nin uzun uzun yazılı AK Parti'nin yanlış biçimde 'kısaltılmış' olması oldu.. Bu site AK PArti destekçisi görünen ancak tamamen bir 'üç kağıtçılığın' örneği.. Bunu en basitinden, AK İcraatlar butonuna tıkladığınızda açılan sayfada anlayabiliriniz! Diğer linklere de giremedim tesadüf!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() evet sitede bir üçkağıtçılık var saadetin oylarının artmaması 10 tane arkadaşım oy kullandı daha bri yazmadı yaaaaa aynı sonuç
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Yahyalılı cemaati bildiğime göre ve burada arkadasında söyledigine göre Saadeti desteklicek o yuzden pekde şaşırılcak bi sonuç değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() bu ne ya 20 tane arkadaşım saadete oy attı daha birisi bile yazılmadı hile ile bile almadılar haaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
Bunu bende 4. sefer görüyor ve sana YALAN SÖYLEMİYORSUN diyorum.. Neyse.. O site AK Parti karşıtlarının sitesi.. Yani dümenciliği de gösterdim üstteki mesajımda.E yani bu durumda ''hile ile bile almadılar haaaa'' dersen senin zekandan şüphe ederim. Çok kaptırıyorsunuz kendinizi bu 'anket'lere.. Seçimlerden sonra da hüsrana komşu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |