AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-21-2009, 16:30   #11
Kullanıcı Adı
zümrüdüanka
Standart RECEP ALTEPE BURSA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ
OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI :Recep ALTEPE
1959 yılında Bursa'da doğdu.
İlkokulu Demirtaşpaşa İlkokulu'nda, ortaokulu Yıldırım Beyazıt Lisesi'nde ve lise öğrenimini de Tophane Teknik Lisesi'nde tamamlayan Recep Altepe; Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümü mezunudur.
1982-1983 yılları arasında Yedek Subay olarak askerliğini tamamlayan Recep Altepe, 1983 yılından itibaren kendi kurduğu firmasında Kalorifer, Buhar Kazanı İmalatı, Isıtma, Soğutma Tesisatı ve Proje İşler yapmaya başlamıştır.

Siyasete 1989 yılında Refah Partisi İl Yöneticisi olarak giren Recep Altepe, 1994 yılından itibaren İl Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı ve 1 yıl da Fazilet Partisi Genel Merkez Müfettişliği görevlerinde bulunmuştur.
1994 Yerel Seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeliği ile BUSKİ Genel Kurul Üyeliğine seçilen Recep Altepe, 1999 yılı seçimlerinde de aynı göreve yeniden seçilmiş olup 10 yıldır bu görevleri sürdürmektedir.
Bu görevleri sırasında yurtiçi ve yurtdışı geziler ile çalışmalara katılan Recep Altepe, ayrıca İmar, Bütçe, Mali İşler ve Ulaşım Komisyonlarında görev almıştır.
1983 yılından bu yana evli olan Recep Altepe, 2 kız, 1 erkek olmak üzere 3 çocuk babasıdır.
baskan@osmangazi.bel.tr
zümrüdüanka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 22:38   #12
Kullanıcı Adı
cwebb
Standart
AK PARTİ DENİZLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI


28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde Denizli Belediye Başkanlığı görevine seçildi ve halen bu görevde devam etmektedir.

Nihat Zeybekci 1961 yılında Denizli ili Tavas ilçesine bağlı Pınarlar Kasabasında doğdu.
Öğrenimini Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Uluslar arası ilişkilerde İhtisas yaptı.Daha sonra İngiltere’de South London College’de Ekonomi Eğitimi aldı.Eğitim sonrası Yurda döndü.
Bir süre İstanbul’da üst düzey Yöneticilik yaptıktan sonra Memleketi olan Denizli’ye yerleşti. Denizli’de İhracatta önemli yeri olan bir Tekstil Firmasında da üst düzey Yöneticilik yaptı. Daha sonra 1994 yılında kendi Şirketi olan Turkuaz Tekstil’i kurdu. Takip eden yıllarda kendi Sektöründe önem arz eden altı yeni Firma kurarak Ülke Ekonomisine katkıda bulundu. Bir dönem Denizli Platform sözcülüğü yaptı. Belli dönemlerde Sanayi Odası Meslek Grubunda görev aldı. Üst üste iki dönem Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığını yürüttü.28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde Denizli Belediye Başkanlığı görevine seçildi ve halen bu görevde devam etmektedir.
İleri derecede İngilizce ve Almanca bilen Nihat Zeybekci dört çocuk babasıdır.

Konu cwebb tarafından (02-27-2009 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir..
cwebb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 13:46   #13
Kullanıcı Adı
Can_Dostu
Standart

A. ÖMER ABAMOR
1961

AK PARTİ
ADALET VE KALKINMA PARTİSİ
ATAŞEHİR İlçesi Belediye Başkan Adayı

Adayın Özgeçmişi1961 Şanlıurfa’da doğdu, ilköğreniminin bir kısmına burada devam ettikten sonra geri kalan eğitimine İstanbul’da devam etti. Sırasıyla orta ve lise eğitimimi Kadıköy Moda Koleji’nde tamamladıktan sonra İstanbul Yıldız Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Aynı yıl İngilizce eğitimi yapan, İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Yüksek lisans programını kazanarak burada Yapı Yönetimi dalında Yüksek Lisans eğitimine devam etti.
Yüksek Lisans eğitimine devam ederken bir taraftan da meslek hayatına başladı. 26 yıllık meslek hayatında Yurt içi ve Yurt dışı pek çok önemli projenin tasarım ve yapım çalışmalarını yürüttü. Türkiye’de ilk defa Sigorta ve Bankalara risk mühendisliği alanında danışmanlık yaptı.
Sivil Toplum Örgütlerinde de çalışmalarda aktif görev aldı. Pek çok Sivil Toplum Örgütünde üye ve yönetici olarak görev yaptı.
Siyasi partilerde de 1991 yılından itibaren Kadıköy İlçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yaptı.
A.K. Partisi Kuruluşundan itibaren Kadıköy Kurucu İlçe Başkanlığı görevini 7 yıl aralıksız sürdürdü. 22 Temmuz 2007 seçiminde İstanbul 1. Bölgeden Millet vekili adayı oldu.İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ’ın Anadolu Yakasından Sorumlu Başkan Danışmanlığı görevimi1 yıl süre ile yaptı. Bu görevinden 29 mart 2009 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkan Aday adaylığı sebebi ile istifa etti.

Evli ve 3 çocuk babası.

Can_Dostu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adayları, ak, başkan, belediye, parti, özgeçmiş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta