AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-14-2009, 00:27   #14
Kullanıcı Adı
nikel
Standart
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu paşaların suçu sabit olduğunda, mahkeme paşalarla ilgili nihai kararını açıkladığında, TSK'da bu paşaları kendi elleriyle ama sessizce cezaevine göndercektir. Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın.
İşte mesele bu. Kişi görev yapmış ve emekli olmuş. Şimdi hala asker muamelesi neden yapılıyor onu anlayamadım. Mesleği subaylık olan bir kişinin, emekli olduktan sonra , sivil mahkemelerce yargılanıp suçlu bulunmasından sonra TSK onu neden sessizce cezaevine gönderiyor.
Benim bilmediğim bir demokrasi şekli mi icad oldu da haberim olmadı.
Neden o artık bir sivildir ve suçu sabittir deyip sivil mahkeme kararını ve cezasını veremiyor.
Sayın başbakanımız demokrasi mücadelesi verirken bu nasıl bir yazıdır anlayamadım.
Galiba Deniz baykal'a kızarken ergenekonun avukatlığına soyundu diye , Ak Parti içinde de ergenekon avukatları oluşmaya başlıyor.
O zaman forumda şu şu kurumlar hakkında düşünce belirtmek yasaktır dersiniz , biz de yazmayız olur biter.
İnşaallah anlatabilmişimdir.
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ergenekon rahatsızları, gata'ya sevkler, genelkurmay başkanlığı, metin gürak, tsk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi