![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
bunu acısı böle cıkmaz canım kardeşim. zaten ortada bir başarısızlık yok.partimizin istikrarı halen devam ediyor.bir kaç birimlik düşüş olabilir normaldirde.şayetki senin partinin bir başarısı olsa amenna saygı duyarım ama senın partının de bir başarısı yok. fakıbaba senin partinden deil canım kardeşim bunuda unutma. böle agresif hareketlerede hiç gerek yok ettigin laflara dikkat et mazallah günaha girersin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Ben milli görüşçüyüm oturduğum Balıkesirin Bandırma ilçesini az bir farkla chp aldı kafayı yedim burda
![]() Ak partiye razıydım elbette 2002'den beri bütün seçimleri Ak parti almıştı bu sefer malesef chp aldı.. El Mücahidin ne yapmaya çalışıyorsun kardeşim..?? Bu ne biçim bir üslup senin Milli görüş anlayışın buysa kusura bakma ama senden milli görüşçü olmaz.. Ailenden yahut arkadaşlarından hiçmi Akp'li olan yok..? Eğer varsa sen onlarla kavga etmeden,birbirinize girmeden nasıl anlaşıyorsunuz benim aklım almıyor.. Particiliği neredeyse çete savaşına dönüştüreceksiniz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() melih başkan aldı sayılır hayırlı uğurlu olsun ankaralılar :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() hayatında % 40 oyu toplasan 4-5 secımde gorenler akpartı %40 aldı basarısız oldu dıyorsa bende dıyorum kı ne buyuk bır partıymıs kı %40 oy basarısızlık olmus soyle bır ortamda :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|