![]() |
#41 |
![]() Akp hezimete uğradı.
38 küsür oy alması hezimetin alasıdır neden mi? millettin bazıları istemediği halde akpye verdi. Kılıçtaroğlu gelmesin,kararyalçın gelmesi yani chp korkusuyla akpye verdi. hür iradesiyle oy atsaydı akp bugün %35 altında oy alacaktı. Kimse kimseyui kandırmasın. Seçimi doğru okumak gerekir Hezimeti bahanelerle örtmeyin. Saadet partisine gelince, iyi bir sonuç aldı. Chp korkusuyla illerde bundan yüksek beklenemezdi. Seçimlere ilçeler bazında hesaplarsan saadet partisinin oy oranı %8-9 dur. Saadet partisi iyi sonuç almıştır. |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
Seçim sonuçlarının yenilgisini bastırmak istiyor. Sizin gibi akpliler cumartesi günü çok gördüm, şimdidışarı çıkamıyorlar. |
||
![]() |
![]() |
#47 |
![]() walla daha yeni dışadan giridim süper tepkiler aldım mhliler hep tebrik ettiler... %40 gibi bi oyu sen rüyanda görebilr misin acaba ezik oldunuz iyden yazzık
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
![]() kim çıkamıyormuş çok komiksin biz hatalarımı kabulde ederiz dimdikte ayaktayız o zavallı sizzisiniz asıl bi fakıbabanız aldı ya urfayı yetinin o size çok bile :D:D
|
|
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş sizinkide o misal %5lerde sürtüyorsunuz gelmiş bizim %40 a laf atıyorsunuz. çok acı.... |
||
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Bir şey soracağım ya... Bizim şimdiye kadarki en düşük oyumuz %34... O seçimedn bu yana 4 seçim geçti. Bu dördünü toplasak SP'nin oy oranı %34 eder mi? Merak ettim açıkçası :D
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|