|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Hangi gerçeklerden bahsediyorsunuz yaaa... Siz değilmiydiniz bir krizi yönetemeyip de 3.5 senede seçime gitmek zorunda kalan... ![]() Siz değilmiydiniz Apo'yu asmamak için idamı kaldıran... ![]() daha neyi tartışıyoruz yaaa... ![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İşte meşhur basma kalıp sözler.Şimdi durum güllük gülistanlık ya.on milyon işsiz sokakta dümbelek çalıyor.akşam evine ekmek getiremiyor.utancından gece yarısı evine giriyor.ne kadar güzel ortalık değilmi.Sen o asamayanlara bak bakalım daha kimler var.350 milletvekiliniz var 350 kuruşlıuk iş yapamadınız.başbakanınızın işi sağa sola dayılanmak baş ka bir şey yok.350 milletvekiliniz var assannız ya siz niye asamıyosunuz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
ekonomik krizler her 6-7 yılda bir enaz 1 defa olur kapitalizmin kendisi bozuk bir sistem oldugu için belli donemlerde devrevi olarak hep bir kriz patlar hemde hiç ististanasız. yani bir parti çıkıp ben işsizligi çözecem ekonomiyi duzelticem diyorsa yalan soyluyordur. yani kapitalizm duzenini degiştirmeden bunları soyluyorsa yalandır diyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
yatarak başkasının sırtından geçincen çalışmayan kucuk bir azınlıgı mutlu etmez çunku onlar işçilik yapmak istemezler alışmışlar. emir vermeye luks içinde yaşamaya. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 14 yaşımdan beri çalışıyorum.yaz ay'ı gelip okul tatil olunca herkez gider tatile ,biz gideriz işe.biz bunu hak ediyormuyuz.efendiler ve çocukları rahat olacak diye.biz garibanlar sıcak demeden ter demeden çalışacağız.ne güzel memleket.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|