2001 de dünya ekonomisi güllük gülüstanlıkken türkiye ekonomisi tarihinin en büyük krizine girmişti bundaki en büyük pay meydanlarda sesi kısılana kadar bağırarak akpartiyi eleştiren eleştiriden öte hakaretler eden devlet bahçeliydi bankalar hortumlanıyordu banka sahipleri gecenin bir yarısı kasaların içini boşaltıyorlardı bunları hep yaşadık neler neler yaşanan olumsuzlukları anlatmaya kalksak saymakla bitmez ak parti geldi önceki hükümetlerin bozduklarını tamir etti sonra ekonomide belirgin bir iyileşme yaşandı gsmh 230 milyar dolardan 700 milyar dolara yükseldi sonra ne talihsizliktirki amerikada başlayan tüm dünyayı saran finans krizi patlak verdi ama ak parti ekonomiyi öyle sağlam temeller üzerine oturttuki bu büyük buhrandan çok az bir yara almayı başardık bazıları diyor efendim işsizlik var efendim ekonomi şöyle böyle bugün amerikaya git ev kredisini ödeyemeyen insanlar çadırlarda yatıyorlar süper güç amerkada şu zamanda herşeyin güllük gülüstanlık olmasını istemek mantık dışı veya art niyetli bir söylem olur fazla uzatmadan ben hükümetten memnunum adamlar çalışıyorlar
ALLAH türkiyemizi bu chp ile mhp nin eline düşürmesin.
not: ben öyle dini bütün bir insan değilim en az bir chp li kadar müslümanım ama chp li değilim ak partiliyim sonuna kadarda öyle kalıcam
Konu mixology tarafından (04-22-2009 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir..
|