AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 04-24-2009, 19:45   #31
Kullanıcı Adı
Sevban
Alıntı:
demir_ex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayri müslim bir kişiden ancak bu yaklaşım beklenir, daha fazla dinime hakaret etmeden sesini kesmenizi rica ediyorum...!
<Lütfen yöneticiler, sabrım taşıyor saygı sınırlarını aşabilirm...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 19:46   #32
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
JAZZ_GIR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YILLARDAN BERI TURBAN ICIN OTURUP DURDUNUZ HE NE DEGISTI BANA DIYIN. NASIL OLURDA BIR KADININ SADECE SACI ACIK DIYE BIR ERKEGIN O KADININ SACINDAN ETKILENECEGI DUSUNULEBILIR DEMK KI BU KANUNU KOAYAN MUHAMMED DE BIR GARIUPLIK VARDI E NEDE OLSA KAC EVLILIK YAPTIGI BELLI DEGIL. HZ. ALININ OGLU BILE EVLENIP BOSANMAYLA YUZDEN FAZLA EVLILIK YAPTIG DUSDUNULURSE

İtin evladı seni adam gibi konuş lan hayvan oğlu hayvan seni ALLAH belanı versin senin şerefsiz herif... adamsan msn ni ver lann
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 19:47   #33
Kullanıcı Adı
Feride
sapık ya bu başka bişey değil..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 19:48   #34
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
YILLARDAN BERI TURBAN ICIN OTURUP DURDUNUZ HE NE DEGISTI BANA DIYIN. NASIL OLURDA BIR KADININ SADECE SACI ACIK DIYE BIR ERKEGIN O KADININ SACINDAN ETKILENECEGI DUSUNULEBILIR DEMK KI BU KANUNU KOAYAN MUHAMMED DE BIR GARIUPLIK VARDI E NEDE OLSA KAC EVLILIK YAPTIGI BELLI DEGIL. HZ. ALININ OGLU BILE EVLENIP BOSANMAYLA YUZDEN FAZLA EVLILIK YAPTIG DUSDUNULURSE
lan onun bunun çocuğu yavaş ol senin varya.... dingil forumda olmasam sana gösteriridim ama neyse ALLAHIN gazabı üzerine olsun(amin)
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 19:48   #35
Kullanıcı Adı
Sevban
Amin ,
Alt 04-24-2009, 19:49   #36
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Alıntı:
ALLAH senin cezanı versin bir kere ağzına hz. muhammed(s.a.v) ağzına alırken kullandığın kelimelere dikkat et
gerizekalı
yöneticilerr hala ne duruyoo anlamıyorumm bu hala konuşmaya devam etcekmii

Konu *AZRA* tarafından (04-24-2009 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir..
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 19:50   #37
Kullanıcı Adı
Sevban
Sen o kadar kıvrak birisinki konuyu akpartiden ,nereye getirdin provakatörsün defol pislik, sana alet olucak kimse yok burda...
Alt 04-24-2009, 19:52   #38
Kullanıcı Adı
Sevban
senin için Hidayet diledim utanmadan alay eder gibi dinime kutsalıma peygamberime dil uzattın, ben sana aynı şeyi yapsa idim sen hemen Akpartililer hristiyan düşmanı diye yaygara koparırdın üste çıkmaya çalışma ve defoll
Alt 04-24-2009, 19:53   #39
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Bak neden hakaret edıyorsunuz bedua edıyorsunuz hanı sızın dınınızde hosgoru vardı. Yoksa bu hosgoru ısınıze geldıgı zamn mı? E muhajmed de amcasına lanet etmedımı zaten ebu lehebın lellerı kurusun demedı mı? Nasdıl olurda bır de ıslam hosgoru denılıyor. Ha hopsgoru sevgı dını denılen ıslamda neden el-kaıde hamas gıbı ıslamdan beslenen terorıstler var
ya sus kardeşim bizim hoş görümüz anlayana senin gibi burnunun dikine gide K: KERİM "lekümdinikümveliyedin" diyor başkada bişey demem sana
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 19:53   #40
Kullanıcı Adı
Feyza
Nescafee başka bir nickle geri gelmiş
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)