![]() |
#61 |
![]() Unutmayalım ki burası tarafsız saha değildir burası AK PARTİLİ gençlerin buluşma noktasıdır ve burada AK PARTİ'yi belli bie yere kadar eleştirebilrsniz...
Tabiki herkes aynı görüşte olmak zorunda değildir... Ama buraya gelip de AK PARTİ'ye saygısızlık yaparsanız elbette hak ettiğinizi alacaksınızdır... Sözüm meclisten dışarı... ![]() Konu Necip Fazıl tarafından (04-24-2009 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Sanırım anlamak istemiyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
![]() Alıntı:
bak en başta ne yazmışım oku sonra yorumla.. Alıntı:
anlamak istemiyorsanız o da size kalmış bişey kussura bakmayın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
Bak ben orada alıntı veya isim vermedim eğer üzerine alınıyorsan da bu senin sorunun... Ben genel konuşuyorum ve bu dediklerim benim için de geçerli... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() bakın kim olursa olsun...
ister ak parti ..ister saadet,,, bunlara hakaret eden...benim için banlanmayı hak edendir.. düşünce özgürlüğü demek...hakaret etmek değildir.... sadece orda dine değil ak partiye olsa bunlar sesim çıkmazdı tarzı bişey okudum bana samimi gelmedi... hemen bana buranın ak parti forum olduğunu hatırlatmanıza gerek yok.. ben bunun çok iyi bilincindeyim...ve halen burdayım bişey anlatabiliyormuyum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
üstüme alınmasam başka üye bana dediğini anlar meçhul... düzeltmenede sevindm.. teşekkürler.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
![]() Alıntı:
tabikide ak partiyle dinimiz arasında eleştiri yada hakarete karşı fark olacak |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
Düzeltmedim ne alaka düzeltmeyle sen yanlış anlıyorsan senin sorunundur... Bak kardeşim kastetmek istediğin bu forumdaki muhalif üyelerin susturulduğu... Ama kastetmek istediğn gibi bir durum olsa senin burada daimi olman imkansız olurdu sanırım... Kendinle çelişme... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|