AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 04-24-2009, 20:40   #81
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
İncirÇekirdeği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır. Kişiler CHP'li dahi olsa sitedeler ise Başbakana hakaret kişilere hakaret ve küfür edilmediği müddetçe rahatlıkla diledikleri gibi muhalefet yapıp haber konularına muhalefet yazarlardan yazılar dahı ekleyebvılsınler. Yok kartel medya şu medya gibi ayrıma gitmeyin. Bu insanları daha çok kutuplaştırmış olursunuz. Yani Zaman Vakit Yeni Şafak gazetelerının opldugu kadar Cumhuriyet Hürriyet Milliyet Vatan gazetelerınden köşe yazılarına haberlerıne de yer verilmesi AK PARTI nın lehınedır aslında.
Jaz gırr bize işimizi ve nerede olduğumuzu öğretmeyi bırak istersen...
Biz zaten şucu bucu siyaseti yapmıyoruz, ayrı tuttuğumuz kimsede yok. Bu nutuklara gerek yok. Edebinle seviyeli bir şekilde konuşucaksınız site burada yok çirkefleşecekseniz def ederiz gidersiniz!
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 20:40   #82
Kullanıcı Adı
Feride
şahsi fikrimi söylüyorum. bu gazetelerin çığırtkanlığını yapmayı dahi yanlış görüyorum.
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 20:40   #83
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Bakınız Melih Gökçek fan klubu sitesinde kendisini sert bıçimde elerştiren gazeteleri bile koymuş bunu neden siz de yapamayasınız. Neden bir cumhuriyetten alınma bir hürriyertin koşe yazısından alınma haberlerde olmasın bırakın yorumu kısıler yapsıun sentezlesın. Ama sızlert sadece bellı bır kısım medyadan kısılerı beslenmesını saglarsanız tek yonlu beslenme olur ve bu da saglıklı degıldır.
boş boş konuşmada önce forumu dolaş
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 20:42   #84
Kullanıcı Adı
İncirÇekirdeği
Bakıyorum. Yuzde doksan islami basının ve islami medyanın yazıları var. Digerleri ise devede kulak bile degıl. Adalet ise her kesıome EŞİT MESAFEDE yaklasmalısınız demokrası bunu gerektırır. En basıtınden bır ornek vereyım sadecebir ornek. Neden hıc bekır coskun emın colasanın ılhan selcugun yazılarını bak karsı goruste bunu demıs dıye koyulmuyor.? boyle bır bolum acılıp karesı goruste olanlarda bunu demıs dıyıp o haberler konuslmuıyor
İncirÇekirdeği isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 20:43   #85
Kullanıcı Adı
İncirÇekirdeği
O yuzden mı kartel medya dıye yaftalanıyor. demokrası bu mudur. islamı medya iyi medya dıgerlerıo kartel kotu ergenekoncu medya bu mudur yanı adaletse adam gıbı adalet demeokrası ıse adam gıbı demokrası yapılmalı
İncirÇekirdeği isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 20:43   #86
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Bakıyorum. Yuzde doksan islami basının ve islami medyanın yazıları var. Digerleri ise devede kulak bile degıl. Adalet ise her kesıome EŞİT MESAFEDE yaklasmalısınız demokrası bunu gerektırır. En basıtınden bır ornek vereyım sadecebir ornek. Neden hıc bekır coskun emın colasanın ılhan selcugun yazılarını bak karsı goruste bunu demıs dıye koyulmuyor.? boyle bır bolum acılıp karesı goruste olanlarda bunu demıs dıyıp o haberler konuslmuıyor
sen bize akıl vermeyi bırak biz %10da olsa yer veriyoruz sen git bırakın ak partiyi sağ kesime %1 bile yer vermeyen sitelere akıl ver amacın ne onuda açıkca söylede tam olsun
Alt 04-24-2009, 20:45   #87
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
O yuzden mı kartel medya dıye yaftalanıyor. demokrası bu mudur. islamı medya iyi medya dıgerlerıo kartel kotu ergenekoncu medya bu mudur yanı adaletse adam gıbı adalet demeokrası ıse adam gıbı demokrası yapılmalı
arkadasım demokrasi herkesi sevmek değilki saygı göstermek sadce burdada sevmeyenler çoğunlukta bundan sanane ben sane sevme diyormuyum ? sende bana zıttını söyleyemezsin
Alt 04-24-2009, 20:45   #88
Kullanıcı Adı
Feyza
İncirÇekirdeği Bak yine yiyicen banı demedi deme...
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 20:53   #89
Kullanıcı Adı
eda05
bende senin gibi sanatçılardan ve yaptıkları rezilliklerle sanatçı ismini kirletenlerden utanç duyuyorum.... yarası olan gocunur Edip bey yaralısın galiba :D
eda05 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 20:57   #90
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
eda05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende senin gibi sanatçılardan ve yaptıkları rezilliklerle sanatçı ismini kirletenlerden utanç duyuyorum.... yarası olan gocunur Edip bey yaralısın galiba :D

Kuyruğuna basıldığı kesin...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)