![]() |
#81 | |
![]() Alıntı:
Biz zaten şucu bucu siyaseti yapmıyoruz, ayrı tuttuğumuz kimsede yok. Bu nutuklara gerek yok. Edebinle seviyeli bir şekilde konuşucaksınız site burada yok çirkefleşecekseniz def ederiz gidersiniz! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]() şahsi fikrimi söylüyorum. bu gazetelerin çığırtkanlığını yapmayı dahi yanlış görüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() Bakıyorum. Yuzde doksan islami basının ve islami medyanın yazıları var. Digerleri ise devede kulak bile degıl. Adalet ise her kesıome EŞİT MESAFEDE yaklasmalısınız demokrası bunu gerektırır. En basıtınden bır ornek vereyım sadecebir ornek. Neden hıc bekır coskun emın colasanın ılhan selcugun yazılarını bak karsı goruste bunu demıs dıye koyulmuyor.? boyle bır bolum acılıp karesı goruste olanlarda bunu demıs dıyıp o haberler konuslmuıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() O yuzden mı kartel medya dıye yaftalanıyor. demokrası bu mudur. islamı medya iyi medya dıgerlerıo kartel kotu ergenekoncu medya bu mudur yanı adaletse adam gıbı adalet demeokrası ıse adam gıbı demokrası yapılmalı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() arkadasım demokrasi herkesi sevmek değilki saygı göstermek sadce burdada sevmeyenler çoğunlukta bundan sanane ben sane sevme diyormuyum ? sende bana zıttını söyleyemezsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() İncirÇekirdeği Bak yine yiyicen banı demedi deme...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() bende senin gibi sanatçılardan ve yaptıkları rezilliklerle sanatçı ismini kirletenlerden utanç duyuyorum.... yarası olan gocunur Edip bey yaralısın galiba :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |