AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 04-28-2009, 03:29   #21
Kullanıcı Adı
hortla1k
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Parti zaten merkez partisidir. 'Tamamiyle'si felan yok.
Bu da dini değerlerden kopma anlamına gelmez.
Ben oy veren bir insan olarak bu sorunların çözülmesini isteyerekten yanlış mı yapıyorum. Kandırıldım öyleyse..
hortla1k isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-28-2009, 03:33   #22
Kullanıcı Adı
hortla1k
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kısaca bana yapılan her türlü hizmet aklınıza ne gelirse...

Bunun içinde Din de var tabiki ama sadece Dine yapılan hizmetlere bakmak bence yanlış olur...
Bende oy verme niteliklerimi sıraladım. Herkesin kendine ait dünya görüşü standartları vardır. Ve ben su ana kadar verdğim oyun karşılığını alamadım. Bunu oy verdiğim partiye karşı dile getirmicem de nerede getiricem. Biri bana desin ki bu problemler çözülemez bende ona göre davranıyim. Ama nedense her sorulduğunda anayasa değiştimrk için tek basına iktidar lazım, Yök için su kadar milletveikili lazım sora istekleriniz sırayla yerine getirilicek deniliyor.!!! Bizlerde güveniyoruz.Ve artık somut bir adım veyahut acıklama bekliyoruz.
Alt 04-28-2009, 03:37   #23
Kullanıcı Adı
hortla1k
Alıntı:
Galatasaray Fenerbahçe dersem, gelin sizde bana sorun o soruyu.
Ama bugüne kadar SP'li görünüp, en sevdiğiniz siyasetçi olarak Erbakan'ı görüp bu yorumda Bakan günayın yaptığı acıklamalar hem partimize hemde yargı sürecine ne kadar zarar vermiştir gördük ve net.. gibi yorumlar ederseniz bende sorarım böyle bi soruyu.

Tamam?
Cevabınızı da haftaya bi gün verirsiniz boşverin.
Nedir bu ötekiler siyasetidir gidiyor?? İki kere oy kullandım hayatımda ikisinde de ak partiye verdim. Veriş nedenlerim sizinkilerden farklı olabilir ama sizin ki oysa benimki de oy ve kimse de bana burada şöyle görünüyorsun bu partili gibisin gibi ithamlarda bulunamaz. Yoksa Sende aysun kayacıgillerden misin..Dini bazı inançlarının öngörüsünde oy kullanan bir insanın oyunu oydan saymıyormusun onun çobanlar için sölediği gibi?
Alt 04-28-2009, 03:37   #24
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
hortla1k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende oy verme niteliklerimi sıraladım. Herkesin kendine ait dünya görüşü standartları vardır. Ve ben su ana kadar verdğim oyun karşılığını alamadım. Bunu oy verdiğim partiye karşı dile getirmicem de nerede getiricem. Biri bana desin ki bu problemler çözülemez bende ona göre davranıyim. Ama nedense her sorulduğunda anayasa değiştimrk için tek basına iktidar lazım, Yök için su kadar milletveikili lazım sora istekleriniz sırayla yerine getirilicek deniliyor.!!! Bizlerde güveniyoruz.Ve artık somut bir adım veyahut acıklama bekliyoruz.

O zaman başka partiye oy vereceksin... Kendi görüşlerine uygun bir partiye ve sana bu söylediklerini sağlayacak bir partiye... ama inan ki bu dediklerini partiler tek başlarına yapamazlar...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-28-2009, 03:41   #25
Kullanıcı Adı
hortla1k
Alıntı:
O zaman başka partiye oy vereceksin... Kendi görüşlerine uygun bir partiye ve sana bu söylediklerini sağlayacak bir partiye... ama inan ki bu dediklerini partiler tek başlarına yapamazlar...
Bende bunu sormaya calışıyorum işte..Eğer siz yetkili kişilerseniz ve benim isteklerimin gerçekleştirilemeyeceğini söylüyorsanız bu sorumun tam olarak cevabı olucak??
Alt 04-28-2009, 03:45   #26
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Ben oy veren bir insan olarak bu sorunların çözülmesini isteyerekten yanlış mı yapıyorum. Kandırıldım öyleyse..
O ve o gibi şeylerin çözümünü hepimiz isteriz/ istiyoruz.

Merkez parti olmakla alakası yok bunun, onu demek istiyorum.

Konu dışına çıkma-itme çabalarınız da şahsımda boşa gidecektir.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-28-2009, 03:48   #27
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Nedir bu ötekiler siyasetidir gidiyor?? İki kere oy kullandım hayatımda ikisinde de ak partiye verdim. Veriş nedenlerim sizinkilerden farklı olabilir ama sizin ki oysa benimki de oy ve kimse de bana burada şöyle görünüyorsun bu partili gibisin gibi ithamlarda bulunamaz. Yoksa Sende aysun kayacıgillerden misin..Dini bazı inançlarının öngörüsünde oy kullanan bir insanın oyunu oydan saymıyormusun onun çobanlar için sölediği gibi?
Ötekiler siyasetinden bahsetmedik efendim.
Siz yazdıklarımı ya anlamıyorsunuz ya da işinize gelmiyor.

Ben

"Ama bugüne kadar SP'li görünüp, en sevdiğiniz siyasetçi olarak Erbakan'ı görüp bu yorumda Bakan günayın yaptığı acıklamalar hem partimize hemde yargı sürecine ne kadar zarar vermiştir gördük ve net.. gibi yorumlar ederseniz bende sorarım böyle bi soruyu."

diyorum, siz partiye oy veriş nedenlerinizden bahsediyorsunuz.

Bırakın bu işleri.

Takiyye buralarda kişiye kazanç sağlamaz.
Bi getirisi de olmaz.

Konu FarukARSLAN. tarafından (04-28-2009 Saat 04:44 ) değiştirilmiştir..
Alt 04-28-2009, 03:48   #28
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Bende bunu sormaya calışıyorum işte..Eğer siz yetkili kişilerseniz ve benim isteklerimin gerçekleştirilemeyeceğini söylüyorsanız bu sorumun tam olarak cevabı olucak??

Bak kardeşimistenilse gerçekleştirilir fakat muhalefet dini oy kazanmak için kullandıkça bu nasıl değiştirilsin ki...

Başörtüsü hakkında demediğini bırakmayan bir başörtüsü düzenlemesini mahkemeye götürüp iptal olmasını sağlayan bir chp seçimde nasılda başörtüsüne sarıldığını unutmayalım...

Mhp'nin br günü bir gününü tutmuyor bugün düzenlemeye evet derler bakarsın yarın başka koşullar sürerler karşınıza...

Eeee bu iş Sp ile de olmayacağına göre demek ki bütün partilerin hemfikir olması gerekiyor...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-28-2009, 03:50   #29
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Bak kardeşimistenilse gerçekleştirilir fakat muhalefet dini oy kazanmak için kullandıkça bu nasıl değiştirilsin ki...

Başörtüsü hakkında demediğini bırakmayan bir başörtüsü düzenlemesini mahkemeye götürüp iptal olmasını sağlayan bir chp seçimde nasılda başörtüsüne sarıldığını unutmayalım...

Mhp'nin br günü bir gününü tutmuyor bugün düzenlemeye evet derler bakarsın yarın başka koşullar sürerler karşınıza...

Eeee bu iş Sp ile de olmayacağına göre demek ki bütün partilerin hemfikir olması gerekiyor...
Sende Muro gibi hemen polemiğe giriyorsun..
Yahu adamların amacı konuyu saptırmak, sonra kıvamına getirip partiye saydırmak anlamıyor musun..

Gelme şu oyunlara.. (:
Alt 04-28-2009, 03:51   #30
Kullanıcı Adı
hortla1k
Alıntı:
Konu dışına çıkma-itme çabalarınız da şahsımda boşa gidecektir.
Size özellikle dikkat ediyorum zaten...Aynı düşünceleri paylaşmadığınız insanlara sürekli aynı davranışı gösteriyorsunuz. Hep onlar yanlışı yapıyormuş ya da iyiyi isteyen siz kötüyü isteyen karşı tarafmış izlenimi veriyorsunuz.Bunu da nacizane bir eleştri olarak kabul edin haddimi aştıysam affola. bunun tartışılacağı yer burası değil gerçi konuyu da amacından saptırmayalım..
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)