![]() |
#41 |
![]() ''Sp ile ilgili gelen eleştrileri cevaplamak veya yorum yapmak bana düşmez.''
cümle gayet net. Cevap vermemin nedeni de bu saatte cok nadir insan bilgisayar basında olup konusucak birşeyler buluyor. Amaç muhabbet olsun yani. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Herhangi bir rahatsızlığım yok çok şükür. Sol alt köşeye bakarsanız orada
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) şöyle bir yazıyı okuyacaksınız. Yani eğer o mesaja ben cevap yazmassam muhabbet biticekti. Ayrıca söyliyecek bir kaç şeyim daha vardı okursanız anlarsınız. Paragrafa üstteki mesaja cevap vererek başlayayım dedim. Kötü bi niyetim yoktu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Herkes anladı mı AK Parti'li olmayıp AK Parti'li gibi görünmenin kendisine bir yarar sağlamayacağını ve kimseyi inandıramayacağını?
Anladıysa konu dışı yorumları silelim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
Herkes anlamamış Faruk'çum anlasa Sp le ilgil yorum yapmak ve cevap vermek bana düşmez dermiydi muhterem cemaat... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Son yazdığın mesajdan başlayabilirsin
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
![]() "Kargalar ötmeye baslayinca bülbüller susar."
MEVLANA size mevlana hazretlerinin güzel bir sözüyle veda etmek istedim. Haydi hayırlı geceler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
Sen seni bil sen seni, sen seni bil sen seni bilmez isen sen seni patlatırlar enseni... Hay ALLAH nedense buda benim aklıma geldi... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Ah şu kargaların kendini bülbül sanması...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|