![]() |
#1 |
![]() “Kim haksız olduğu halde mücadeleyi (gereksiz tartışmayı)bırakırsa ona cennetin kenar yerinde bir ev yapar.. Kim de haklı olduğu halde mücadeleyi bırakırsa ona cennetin en yüksek yerinde bir ev yapar..” (Tirmizi, Ebu Davud, İbn-i Mace, Nesai)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() güzel
![]() + vereceğim insallah ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne kadar güzel bir hadis. İnşaAllah ben(bizlerde) kendimizde o iradeyi bulabiliriz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Oysa ki bizim yaptığımız tartışmalar geliyor da gözümün önüne..Ne kadar beyhude tartışmalar içerisine giriyoruz. Kalp kırmak için, adeta bir yarış içerisindeyiz..
Cennette bir ev için, cennet mekanı için bunları bırakmaya değmez mi.. Elbette değer..Nefsimize söz geçirebilenlerden oluruz inşeAllah..Ancak tabi ki esas niyet Allah rızası olmalı!.. "İyiliğe iyilik her kişinin karı, kötülüğe iyilik er kişinin karı" düsturunu benimseyenlerden olabiliriz inşeAllah..Gerçekten bilmemiz gereken, müjdeli bir hadisti.. duygucum teşekkürler.. Konu Feride tarafından (05-04-2009 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yorumlarınız için teşekkür ettim..
Bende bu Hadis-i Şerifi daha bu gün öğrendim.. İnşAllah artık tartıştığım konularda buna riayet edeceğim..(edelim) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|