Sütçü imam vardı bir zamanlar.Fransız işgali altında olan Maraş'ta ,bir gün fransız askeri bir nenemizin baş örtüsüne el uzatma cüretinde bulundu.Bunu gören Sütçü İmam silahına sarılarak maraşta ilk kurşunu sıktı ve maraşta kurtuluş mücadeelesi başlamış oldu.
yıl 1999 Kahramanmaraştan MeHaPe den bir başörtülü hanım efendi milletvekili seçildi.Yemin törenine geldiği zaman sözde islam ülküsü de olan(fakat hiç bir alakası yok) MeHaPe den o hanımefendinin başörtüsünü indirdiler bunun la kalmayıp onurluca başörtüsüne sahip çıkan Merve KAVAKÇI hanımefendiyi meclisten zorla çıkardılar
(gerçi,yasak olduğunu bile bile merve kavakçıyı milletvekili yaptıkları için partisine ve milletvekili olduğu için merve kavakçıya çok kızmıştım.ne amaçla böyle bişey yaptıklarını anlamadım açıkçası.ortamı germekten başka bir sonucu olmadı.ama meclisten kovulurkenki haline gerçekten çok acıdım)
mehape de dini kullanıyor ama dinle alakası yok.ürkütücülerden de çok korkuyorum açıkçası(adı üstünde

).terörist gibiler.mehape hakkında kötü bir şey söylersen linç girişiminde bulunabilirler.harbiden tehlikeli insanlar