![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Konu ATmaCA53 tarafından (05-13-2009 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Neo oldu neden sildin. İşine gelmedi değilmi yazdıklarım. he sizler kimsşizniz nesınızkı yok Ataturku LAIKLIGI sıyasete alet etmeyın dıyorsunuz ne curetşle. sızler su anda sıtede olan Ataturk gıortuntulerını bakın ve turkıyenın prensıplerını ogrwenın oldu mu Sızler turbanı alet edıyorsunuz yok turban yasagı kalkacak bılm em ne dıye zırbvalıyorsunuz ya.
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Benim islamcı kafamda sadece ALLAH c.c ve Peygamberim,iz s.a.s var zira sen ve senin gibiler nerede ise haşa tövbe huzurdan ALLAH c.c dan. Atatürk ve Laikliğe tapar duruma gelmişsiniz ve yakında bunun içinde bir ibadet hane talebinde bile bulunursunuz ve ben buna pek şaşırmam açıkcası...
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Türbanı siyasete alet edenler belli..
Uzatmanın lüzumu yok.. Burada bulunma sebebiniz belli.. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Ben size dıyorum su anda sitenizde ATATÜRKÜNbir görüntüsü var onu izleyin bir zahmet ben hiçbir şey demiyorum. Zira AKP lıler anırmayı pek severler fazla onunuze arpa koymayacagım dagha fazla kı daha fazla semirip daha çok anırmayasınız. Tamam mı o su anda ki sıtedekı ATATURK videosunu ızleyın oldu mu. Bızlwer alet etmıyoruz ATATUREK LAIKLIK CHPbu uc olgu turkıye cumhurıyetının uclu sacayadır. asla yıkılmaz parcalanmaz. BUNU DINCI KAFANIZA SOKUN.
|
|
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#38 |
![]() hadıoradan hadı oradan chp nın forum sıtesı bıle yok bu bır ıkıncısı bu zmana kadar denız baykalla ve akp alehıne erdogan aleyhıne muhalefet yz<ılar haberler yazssam provakator dıye ıftıra attınız sızler ve daha fazlası. Ayrıca gokmen kafanın ıcınde ataturk de olacak cunkı bu ulkenın kurucusun saygı gostermek zorunbdasın ATATURKE SAYGI GOSTERMEYE MECBRSUN ISTESENDE ISTEMESEJNDE BEGENMIYORSAN IRANA GIT KARTDESIM SENI TUTAN YOK GOKMEN
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Sizler Atatürk,ün bile kemiklerini sızlatıyorsunuz sizin gibi nesile baktıkça üzrinize tükürüyordur... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|