![]() |
#31 |
![]() Olayın başlangıcına bakalım ;
Arseven'in "Türkan Saylan'ın arkasından rahmet dilemem" gibi bir söyleminden sonra Cumhuriyet yazarı dediki "peki kayıp trilyon davasında suçlu bulunan Erbakan'ın arkasından rahmet dilermisin" dedi , buna cevap vermek istemeyen Arseven kalktı "senin kayınbiraderin pkk yandaşı olmaktan hapis yatmıyormu" gibi konuyla yakından uzaktan alakası olmayan bir olayı ortaya atarak konuyu saptırdı. Bomba bundan sonra patladı. Birde bunun üzerine hüseyin üzülmez'i dava sonuçlanmadı henüz diye korumaya çalıştı. Cumhuriyet yazarı elindeki belgeleri göstererek "seni sustururum" dedi yani belgelerle sustururum derken arseven kalktı bunu kullanarak defalarca "vururmusun beni" , "beni vurarakmı susturusun" diyerek durumu alakasız yerlere çekmeye çalıştı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Cumhuriyeti yazarının erbakanın trilyon davasını ne kadar konu ile ilgili ise arseverinin bu pkklı cumhuriyet yazarına kayınbiraderinin pklılarla birlikte eroin kaçakcılığından mahkum olmasını hatırlatması da en az o kadar konuyla ilgilidir. Ayağa kalkıp bırakıp gidiyorum diyen de ümit zileliydi, hakaret edenlerde cumhuriyetcilerdi, sövenlerde cumhuriyetcilerdi. serdar arseven sadece onlara laflarını iade etti. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Türkan saylanın arkasından ben de RAHMET DİLEMEM.
On kere daha ölse tekrar dirilse tekrar ölse, yine RAHMET DİLEMEM. Dileyemem yahu. BİZ ASIL'IZ: BU ÜLKEDE BİZİM İSTEMEDİĞİMİZ HİÇ BİR ŞEY OLMAZ. BURS VERİYORUZ AMA İMAM HATİPLİLERE VERMEYİZ. BURS VERİYORUZ AMA BAŞÖRTÜLÜLERE VERMEYİZ. NAMAZ KILANÇ GENÇLİK DEĞİL BALE YAPAN GENÇLİK İSTİYORUZ. Diyen birisine rahmet dilersem Allah beni çarpar! Kayıp trilyon davasından, siyasi bir davadan, fikir ve görüşlerine tahammül edemeyen zorbalar tarafından, 28 şubat zorbaları tarafından birifinglerde balans ayarı yapılmış yargı tarafından mahkum edilmiş bir ERBAKAN HOCA VEFAT EDERSE MİLYON KERE RAHMET DİLERİM. Konu redyellow tarafından (05-25-2009 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Ha rahmet dilemem ama arkasından da kötü söz, küfür, hakaret vs. de etmem.
Bu benim inancıma yakışmaz. Vakitcilerde küfür etmediler, hakaret etmediler. Cumhuriyetci tutmuş elinde bir küpür: ÖZGÜRLÜK DÜŞMANI PROF yazılmış. doğru... Yalan mı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Size yine geçmişten örnek vermek istiyorum.. Bir zamanlar bizi 'Adam' yerine koymayıp, muhatap almadıkları zamanlarda.Doksanların başıydı.. ![]() Nazlı Ilıcak Hanımefendi medaratörlüğünde Abdurrahman Dilipak'ın karşısında, 5 mümtaz şahsiyet.. Abdurrahman Bey'e Hayran olmamak elde değil.. Ya Hasan Mezarcı Beyfendiyle, Uğur Mumcu'nun münazarası... Az söylüyorum çok anlayın!.. Biz her suratımıza çemkirine, laf yetiştirseydik oooooo!! ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Yahu nasıl anlayıştır bu ? Arkadaşım konu arkasından rahmet dileme konusu ve Cumhuriyet yazarıda "Türkan Saylan'ın arkasından dilemiyorsun peki Erbakan'ın arkasından dilermisin" diye sordu , konuyla direk alakalı yani. Arseven burada " rahmet dilerim" diyecekti olay bitecekti ama diyemedi ve konuyu çarpıttı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
İyi hoşda bir türlü siz ne yapardınız, tam olarak nasıl birtavır takınırdınız diey soruyorum ama siz bir türlü bunu yazmıyorsunuz. Doksanalrın başında sizin bahsettiğiniz şeyi hatırlayamadım. Uğur mumcu Hasan Mezarcıya ŞEREFSİZ, HAYSİYETSİZ, NAMUSSUZ dedi mi? Abdurrahman Dilipak'a karşısındaki 5 mümtaz şahsiyet ![]() Hasan Mezarcı ve Abdurrahman Dilipak'a karşısındakiler BARDAK FIRLATTILAR MI? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu kadar kolaydı değil mi? mehmet faraş, arseven evet erbakanın arkasından rahmet dilerim deyince susacaktı, ne yapayım dilersen dile mi diyeceksi? yapmayın lütfen. bu adamları ilk kez mi tanıyorsunuz? Peki sizin taktiğinizden gidelim, madem evet rahmet dilerim deyinc eolay bitecek, ümit zileli ve mehmet faraş bu kadar makul!! ve anlayışlı!! kimseler, arseven kayın biredarin eroin kaçakçılığından mahkum olmadı mı deyince mehmet faraş EVET OLDU niye demedi de köpürdü? evet oldu deyip kapatsaydı ya. eğer sizin dediğniz gibi kişiler olsaydı bunu demesi gerekmez miydi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Bakın ben ne Cumhuriyet yazarını savunuyorum nede Arseven'i. Minder dışına çıkan Arsevendi ... Mehmet Faraş konuyla alakalı bir soru yönlendirdi ama Arseven çok alakasız bir cevap verdi. Konuşma az çok aşağıdaki gibiydi.
- Türkan Saylan ın arkasından rahmet dilemem ... - Peki Erbakan'ın arkasından dilermisin ? - Söyle bakalım senin kayınbiraderin pkk yandaşı olmaktan hapistemi değilmi ? Yani biraz kel alaka olmamışmı son cümle ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Öncelikle ben size cumhuriyet yazarlarını savunuyorsunuz vs demedim. burda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca eğer serdar arsevennin yanlış yaptığını, cumhuriyetcilerin doğru yaptığını düşünseydim hiç çekinmez, cumhuriyet yazarıymış vs. bakmadan onları savunurdum. ** Niye kel alaka olsun? Erbakan konusu ne kadar bu konuyla ilgili ise; Türkan saylanın arkasından rahmet dileyen mehmet faraş pkk yandaşı olan, eroin kaçakcılığından mahkum olan kayınbiraderine de rahmet diler mi? bu da en az o kadar ilgilidir. Bu kel alaka mıdır? Mesela mehmet faraş niye erbakan konusunu getirmiş de aydın doğan konusunu gündeme getirmemiş? Sorsaydı ya: Aydın doğan ölünce de rahmet diler misin diye? madem bu adam bukadar devletin trilyonunu düşünüyorsa aydın doğan daha iyi bir örnek olmazmıydı? Erbakana saldırmasını siz hakikaten devletin parasını düşündüğü için mi yapıyor sanıyorsunuz? Konuşma sizin yazdığınız şekilde değildi. Konuşmanın kısa özetini seyrederseniz yanılırsınız, tam olarak hepsini izlemeniz lazım. Konu redyellow tarafından (05-25-2009 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|