AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-25-2009, 14:57   #41
Kullanıcı Adı
redyellow
Cumhuriyetcilerin vakite saldırmalarına en büyükdelil gösterdikleri şey neydi sayın arkadaşım:

Vakit'in türkan saylan için attığı ÖZGÜRLÜK DÜŞMANI PROF. manşeti.

Cumhuriyetciler buna köpürüyorlardı, ne var bunda? yalan mı var? dolan mı var? hakaret mi var? sövgü mü var?

Niye bu kadar kızıyorlar? çünkü vakit cumhuriyetcilerin ve diğer onun yandaşlarının maskelerini sürekli düşürüyor, gerçek yüzlerini, din düşmanlıklarını, hırsızlıklarını vs. ortaya koyuyor da onun için.

Yoksa türkan saylan felan cumhuriyetciler için hikayedir.

Asıl gayeleri vakitin yayınlarıdır.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2009, 15:08   #42
Kullanıcı Adı
redyellow
bu bethaven nickli arkadaşımız bana özel mesaj atmış.

Alıntı:

Vakit mi? Komik olma ortada vakit denilen bir gazete yok. Bir kaç ahmağın zırvaladığı saçmalıklar manzxumesi olan kağıt ziyanlıkları vart. Bunların harcadıkalrı kağıtlar için bir de ormmandan ağaçlar yok ediliyor. Asıl vakit yazarlarını odfun yerıne kullanmak dah hayra girer. Nede olsa sağa sola cırkefglık yapmaktan camur atmaktan baska bır halt bılfdıkllerı yok bır de kalkıp ınssan artıkları ıslam ahlkakından bahsederler. Vakit gıbı sızlerde ıstedıgınız kadar anırmaya devam edin. Yıne cumhurıyet yazarları az bıle yaptı benm olsam coktan agız burtun dalmıstrım o serefsıze o koca kafasını o masaya vurmaktan dumduz ewderdım soysusun. Yıne cumhurıyet yazarları sabırlı ve medfenı davranmıslar.
Ve bu özel mesajda da bunları yazmış.

Tam cumhuriyetcilere yakışır bir üslup ile yazmış.

kendisini kutlarım
Alt 05-25-2009, 15:09   #43
Kullanıcı Adı
xhidayet
Cool
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim:

İyi hoşda bir türlü siz ne yapardınız, tam olarak nasıl birtavır takınırdınız diey soruyorum ama siz bir türlü bunu yazmıyorsunuz.

Doksanalrın başında sizin bahsettiğiniz şeyi hatırlayamadım.

Uğur mumcu Hasan Mezarcıya ŞEREFSİZ, HAYSİYETSİZ, NAMUSSUZ dedi mi?

Abdurrahman Dilipak'a karşısındaki 5 mümtaz şahsiyet ŞEREFSİZ, HAYSİYETSİZ, NAMUSSUZ dedi mi?

Hasan Mezarcı ve Abdurrahman Dilipak'a karşısındakiler BARDAK FIRLATTILAR MI?
Şahsım olarak, acizane fikrimi soruyosunuz..
NE küfürlere karşılık verirdim ne de bardak fırlatana, çemkirirdim..
Ben onun seviyesine ineceksem; TELEVİZYONDA NEYİN SAVUNMASINI YAPIYORUM arkadaş!! 14oo yıllık şanlı bir geçmişi olan 'Din' le hokkabazlık OLMAZ!..
Hz. Muhammed Mustafa (sav) ilk tebliğ yıllarında ne yapmış araştır...
Son bir şey yazıp konuyu kapatıyorum..
Bir zamanlar Emine Şenlikoğlu Fatma Girik'le tartıştığında (Fatma hanım Şişli Bel Bşkanıydı.)
Emine Hanıma demediğini bırakmadı.. o zamanlar 'Bip' te yok.. Sokaktaki insan, Emine Hanımı destekledi.. niçin biliyo musun?.. (Fatma Girik filmlerinden ne kadar popiler olursa olsun..)
Fatma Hanım için 'Kötü Kadın' dediler .. "ettiği küfürlerden" dolayı. Emine Hanımın sabrına ve akılcı ve cevaplarına istinaden..
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2009, 15:10   #44
Kullanıcı Adı
redyellow
Bethoven:

Serdar Arseveni dveceksen, arsevenin adresi belli, yurdu belli, yeri belli.

burdan sanal klavye delikanlılığı yapmana gerek yok ki.. buyur git döv

"El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanarmış"
Alt 05-25-2009, 15:18   #45
Kullanıcı Adı
BETHOVEN
Evet o yuzden vakıte acılan tazmınat davalarını kazann taraflar bu yuzden tazmınatlarını alamıyorlar degıl mı? sureklı adres degıstıreıytorlar beyan ettıklerı adreslerde olmuyorlar. bız bunları da bılıyoruz.
BETHOVEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2009, 17:08   #46
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
BETHOVEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet o yuzden vakıte acılan tazmınat davalarını kazann taraflar bu yuzden tazmınatlarını alamıyorlar degıl mı? sureklı adres degıstıreıytorlar beyan ettıklerı adreslerde olmuyorlar. bız bunları da bılıyoruz.

Gülüm: eğer serdarı arıyorsan hakikaten gel ben sana adresini göstereyim, hatta birlikte gidelim, ankarada, yeri çok kolay.

Eğer yüreğin varsa, sanal klavye kabadayılığı yapmıyorsan buyur gel

Hani döverim felan diyorsunuz ya onun için diyorum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)