![]() |
#41 |
![]() Cumhuriyetcilerin vakite saldırmalarına en büyükdelil gösterdikleri şey neydi sayın arkadaşım:
Vakit'in türkan saylan için attığı ÖZGÜRLÜK DÜŞMANI PROF. manşeti. Cumhuriyetciler buna köpürüyorlardı, ne var bunda? yalan mı var? dolan mı var? hakaret mi var? sövgü mü var? Niye bu kadar kızıyorlar? çünkü vakit cumhuriyetcilerin ve diğer onun yandaşlarının maskelerini sürekli düşürüyor, gerçek yüzlerini, din düşmanlıklarını, hırsızlıklarını vs. ortaya koyuyor da onun için. Yoksa türkan saylan felan cumhuriyetciler için hikayedir. Asıl gayeleri vakitin yayınlarıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() bu bethaven nickli arkadaşımız bana özel mesaj atmış.
Alıntı:
Tam cumhuriyetcilere yakışır bir üslup ile yazmış. kendisini kutlarım ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
NE küfürlere karşılık verirdim ne de bardak fırlatana, çemkirirdim.. ![]() Ben onun seviyesine ineceksem; TELEVİZYONDA NEYİN SAVUNMASINI YAPIYORUM arkadaş!! 14oo yıllık şanlı bir geçmişi olan 'Din' le hokkabazlık OLMAZ!.. Hz. Muhammed Mustafa (sav) ilk tebliğ yıllarında ne yapmış araştır... Son bir şey yazıp konuyu kapatıyorum.. Bir zamanlar Emine Şenlikoğlu Fatma Girik'le tartıştığında (Fatma hanım Şişli Bel Bşkanıydı.) Emine Hanıma demediğini bırakmadı.. o zamanlar 'Bip' te yok.. Sokaktaki insan, Emine Hanımı destekledi.. niçin biliyo musun?.. (Fatma Girik filmlerinden ne kadar popiler olursa olsun..) Fatma Hanım için 'Kötü Kadın' dediler .. "ettiği küfürlerden" dolayı. Emine Hanımın sabrına ve akılcı ve cevaplarına istinaden.. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Bethoven:
Serdar Arseveni dveceksen, arsevenin adresi belli, yurdu belli, yeri belli. burdan sanal klavye delikanlılığı yapmana gerek yok ki.. buyur git döv ![]() "El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanarmış" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Evet o yuzden vakıte acılan tazmınat davalarını kazann taraflar bu yuzden tazmınatlarını alamıyorlar degıl mı? sureklı adres degıstıreıytorlar beyan ettıklerı adreslerde olmuyorlar. bız bunları da bılıyoruz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
Gülüm: eğer serdarı arıyorsan hakikaten gel ben sana adresini göstereyim, hatta birlikte gidelim, ankarada, yeri çok kolay. Eğer yüreğin varsa, sanal klavye kabadayılığı yapmıyorsan buyur gel ![]() Hani döverim felan diyorsunuz ya onun için diyorum ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|