![]() |
#1 |
![]() Teleteli arayan müşterilere verilen cevaplar- Ekstrem bana ulaşmıyor ve sürekli faiz ödüyorum!...
- Nereden geliyorbu değirmenin suyu... - Bir kredi kartıbaşvurum vardı, kabul oldu mu acaba?... - Neyazık ki 250 ye 300 oyla reddedildi... - Arkadaşlara kredikartı geldi bana gelmedi?... - Bundan sonra arkadaşlarınızı daha dikkatli seçin..... - Yani beyefendi onkere form doldurdum kredi kartı için...yine red, Allahaşkına bu kartı alabilmek için ben naapayım siz söyleyin? - GidinMasterbaba türbesinde dua edin.... - Kartımın limiti nedenbu kadar düşük? - Uluslararasıpara piyasası dengelerini bozmak istemedik..... - Yarın gidip bankadakitüm paramı çekiyorum... - Bunu yaparsanıztarih sizi affetmeyecektir... - Bankamatik kartımıyuttu, naapıcam?... - Sakin olun veelinizi yavaşça kart yuvasından çıkartın...... - Ya kart matikte kaldıve buralarda bir şube yok. Acaba bir ekip gönderebilirsiniz?... - Derhal...Yalnız ekip gelinceye kadar siz suni teneffüse devam edin... - Az önce bir faxçektim ulaştı mı acaba?.. - Normal miydi,Yıldırım mı? - Genel Müdürlüğünüzüntelefonunu alabilir miyim? - Veriyim ama, kontürmilletlerarası yazıyor... - Dün kartımıkaybetmiştim şimdi buldum. Bakar mısınız harcama olmuş mu? - Sayenizdeekonomi %1,2 büyümüş... - Yauv kardeşim 10dakkadır müzik dinletiyorsunuz adama...! - Güzelsanatların hangi dalına tahammül edebilirsiniz ki? - Bana müdürünüzübağlayın onunla görüşmek istiyorum!.. -İtalyanca biliyor musunuz? - Ben şifremi tuşladımböyle bir kart yoktur dedi robot..(sesli yanıt sistemi) - Sizi korkutmak için söylemişler efenim, var kartınız... - Maaşım yatmış mı,bakar mısınız? - Maaş göremiyorum ama bir servet bu gün itibariyle hesabınıza yatmış... ![]() - Siz bana kuryenin adresini verseniz ben gidip alsam olmaz mı? - Bunu duymamış olayım..., ![]() - Sizin yeriniz nerde? - Her zaman yanınızda - Borcumu iki ay ödemezsem kartım takibe girer mi? - Fazla uzağa kaçamaz.... - Ya bir kartı teslimedemediniz 10. arayışım bu sizi.... - Haklısınız, çok yıprandık ikimiz de bir süre görüşmesek.... ![]() - Kısa vadede hangi enstrümana yatırım yapmayı tavsiye edersiniz? - Parayı veren düdüğü çalar. - Provizyon alamıyoruz,Bankanızı arayınız diyor. - İşiniz düşmese hiç arayıp soracağınız yok vallahi. ![]()
![]() Konu Beritan tarafından (06-06-2009 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() - Bir kredi kartıbaşvurum vardı, kabul oldu mu acaba?...
- Neyazık ki 250 ye 300 oyla reddedildi... - Arkadaşlara kredikartı geldi bana gelmedi?... - Bundan sonra arkadaşlarınızı daha dikkatli seçin..... - Yani beyefendi onkere form doldurdum kredi kartı için...yine red, Allahaşkına bu kartı alabilmek için ben naapayım siz söyleyin? - GidinMasterbaba türbesinde dua edin.... - Kartımın limiti nedenbu kadar düşük? - Uluslararasıpara piyasası dengelerini bozmak istemedik..... - Yarın gidip bankadakitüm paramı çekiyorum... - Bunu yaparsanıztarih sizi affetmeyecektir... Bunlar güzeldi Seleme ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞ.. Klavyen dert görmesin..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|