AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-01-2009, 13:52   #9
Kullanıcı Adı
Musa Bilal
Standart
1-Hangi ilde olduğum ya da kimliğimin ne olduğu seni hiç ilgilendirmez bunu açıklamak zorunda değilim.
2-Attığım bütün haberler bilgilendirme amaçlıdır.Eğer senin içinde pislik varsa ben ne yapabilirim?
3-Ak Partiliyiz diye her şeyi kabullenmek zorunda değiliz.Bir yerde yanlış yapılıyorsa halkımıza bunu da göstermeliyiz.BİZ MÜSLÜMANIZ KARDEŞ TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAYIZ.HAKKI SÖYLER VE HAKKIN YANINDA OLURUZ.BUNUN İSMİ BUGÜN AK PARTİ OLUR YARIN BAŞKA BİR PARTİ.KİM HAKKIN YANINDAYSA ONUN YANINDAYIM.EĞER SENDE MÜSLÜMANSAN SENDE ÖYLE YAP.
4-BANA ETTİĞİN HAKARETLER İÇİN HELALLİK ALMALISIN.TABİ HELALLİK ALMAK NEDİR BİLİYORSAN!
Musa Bilal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi