AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-01-2009, 13:57   #11
Kullanıcı Adı
Musa Bilal
YAHUDİ GAZETESİYLE MÜSLÜMANLAR NASIL BÖYLE İLİŞKİ KURABİLİYORSA.BU ZİYARETİ YAPAN SÖZDE AK PARTİLİLERİ SİZLERE GÖSTERMEK İÇİN BU HABER DİKKAT İKONU İLE VERİLMİŞTİR.DİKKAT EDİN Kİ ARAMIZDAKİ DİNSİZ HAYRANLARINI ÇIKARALIM. SİZEDE SÖYLÜYORUM BEN ANNEMDEN AK PARTİLİ DOĞMADIM AK PARTİLİDE ÖLMEM.EĞER BURDA MÜSLÜMANLARA YANLIŞ YAPILIYORSA BURDA DA DURMAM.İMANLIYSANIZ SİZDE ÖYLE YAPARSINIZ.KÖRÜ KÖRÜNE MÜSLÜMANLIK OLMAZ
Musa Bilal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2009, 14:02   #12
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
amannnn filistin icin o kadar sozler soylendiginde kac defa sayin basbakani destekledinizki simdi gelip elestiriyorsunuz! Ayip , gunahtir ya, size Recep Tayyip ERDOGAN cok fazla, size ecevit, yilmaz, çiller, demirel gibi insanlar lazim. Olene kadar destekcin olarak kalacagim sayin basbakanim.
SuperGaZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2009, 14:06   #13
Kullanıcı Adı
Musa Bilal
Ben İL BAŞKAN YARDIMCISIYIM...BAŞBAKANIMIZI DOĞRU YAPTIĞI HER ŞEYDE DESTEKLEDİM.BENİ BAŞKA PARTİLİ GÖSTERMEYE ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇERSENİZ SEVİNİRİM.
Musa Bilal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2009, 14:11   #14
Kullanıcı Adı
dytsyn elif
cevapladıgın için tşkrler..müslümana yanlışın yapılmadıgı yeri ararsan kardeşim düşünüyorum yok gibi.varmı?.hele hele türkiyede ki siyasi partilere içinde kimlerin neler yaptıgın herkes iyi biliyor..böyle geniş bir oy kitlesine sahip olan partide yönetimde elbette pürüzler çıkabilir dört dörtlük arayışı içinde olmak ne kadar mantıklı..
dytsyn elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2009, 14:13   #15
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Bir insana ya guvenin destekcisi olun, ya da guvenmeyin yanindan ayrilin. Ben Recep Tayyip Erdogan'a çok daha onceden guveniyordum, hapise girdiginde daha cok guvendim, akpartiyi kurunca hem guvenim dahada artti hem ulkem icin umutlandim. Allaha sukurler olsunki benim gozlerim var gormemezlik yapamam, ulkem icin calisan bu yigit adama taviz vereceksem veririm, cunku o ulkesi icin devamli suikast tehlikesi altinda olmasina ragmen durmuyor calisiyor. El insaf yahu, adamin gozlerinin altina bakinya, bir insanin gozlerinin altinin bu sekilde kotulesmesinin iki aciklamasi var, ya asiri icki icip sarhos olur ya da durmadan calisir uykusuz kalir, yorulur. Ne yazik ki ona oy vermek disinda destek cikamiyoruz, yarin idam edilse iki gun aglar, ucuncu gun unuturuz, neden astiniz diye sokaklarada dokulmeyiz.
Alt 08-01-2009, 14:50   #16
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Açıkçası ben hiçbir hal ve hareketinden mütmain olmadım!Dinimiz üzerinden çakal siyaseti yapmaya çalışıyorsun,bu açıkça görülmektedir!E be müslüman madem söylediklerinden samimi ve dürüstsen neden açık kimliğini söyleme gereği duymayıp,dansöz gibi kıvırmaya çalışıyorsun ki!Bak sana açık ve samimice söylemek isterim ki,sen hem ajanlık hemde provakatörlük yapmaya çalışıyorsun!Sorduklarımın hiçbirine cevap vermedin,dönüp dolaşıp aynı kapıya vardın.Şimdi kıvırmadan ya adam gibi inşirahını beyan edersin,ya da seni bu temiz forumdan atmak zorunda kalacağız...
Dip Not;Boşuna hiç laf ebeliğine soyunma,geçmiş konu ve mesajlarında incelenmiştir,ne yapamaya çalıştığını bilmeyen biri olarak büyük çelişkiler içindesin,öyle AK Parti Başkan Yardımcısıyım gibi yalanlarlada avutma kendini..Hiçbir aklı selim il başkan yardımcısı senin düştüğün bu duruma düşmez!!!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2009, 15:48   #17
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Her il baskani yardimcisiyim diyene inanacak miyiz? Eger gercekden baskan yardimciysan durma hemen istifa et, git kos nereye kosacaksan. Her platformda, her haber sitesinde, her forum sitesinde AK Parti'yi savunmaya devam edecegim.
Alt 08-01-2009, 15:52   #18
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Avatarından belli bunun ne olduğu, Saadet partiliye benziyor. Bizim gibi sıradan insanlar bile canla başla korumaya çalışırken AK Partiyi Erdoğanı onun iddia ettiği makamındaki birisinin koyduğu avatara bakın. Gösterecek yüzlerce güzel görüntü varken bu sitede protesto ediyor !
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2009, 16:32   #19
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Arkadaşlar bu Musa Bilal denen zevat keşfettiğimiz kadarıyla bizi uyutmaya çalışarak Saadet'e çalışıyor, % 90 oranda SAADET PARTİLİ.. Bakın

1. demiştiki;

Alıntı:
Musa Bilal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni bir site keşfettim çok zevkli bir haber sitesi orayı takip ediyorum sizede tavsiye ederim.Adamlar 10 numara site yapmışlar.Takip ettiğim site: www.ajans5.com tavsiye ederim...
Ben araştırdım bu ajans5 sitesi Milli Görüş tabanına yönelik yayın yapıyor.
Bakın şu linkteki en altlara doğru renkli yazıyı okuyun

http://209.85.229.132/search?q=cache...ient=firefox-a

2. değiştirilmesini istediği rahatsız olduğu resim

Alıntı:
Musa Bilal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
S.a Faruk kardeşim şu imzanızdaki fotoğraf gerçekten Milliyetçi ve Milli Görüşçü kardeşlerimizin onurunu kıran bir fotoğraftır.Sizden onu değişmenizi talep etsem nasıl olur?

Değiştirmeni istediğim avatar bu:

3.de bu konu ve avatarına bakın ;

4.sü tavsiye ettiği ajans5'in nasıl AK Partiyi nasıl yıkmaya çalıştığına bakın ;

http://www.ajans5.com/haber/20090801...asi-tuttu-.php

İshak Bey bu sitemize musallat olan 21545314532. çakalıda forumdan shotungen bi zahmet

Konu hipermuhafazakar tarafından (08-01-2009 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir..
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2009, 17:07   #20
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bir ilin İl Başkan yardımcısıyım yalanını ortaya attığı andan beri iz peşindeyim!Bununla ilgili sert mesajlar yazdım,hiçbirine cevap veremedi.Şimdi ortalıklarda görünmüyor,bakalım gelince bu idaalara nasıl cevap verecek!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)