![]() |
#1 |
![]() Merhaba arkadaşalar. Tanıyan tanır, bu forumun eski müdavimlerindenim. Yalnız hem askerde olduğum hemde bazı başka sebeplerden dolayı foruma uzun zamandır uğrayamıyorum. Açıkçası eski forum kadrosundan kim var, kim yok onuda pek bilmiyorum. Foruma zamanında çok emeğimiz geçti ama bakıyorum ki biz olmasakda forum sahipsiz kalmamış. Emeği geçen ve hala geçmekte olan herkese teşekkür ediyorum. Askerliğim bitmediği için eskisi kadar online olamayacağım ama her ffırsat bulduğumda foruma uğramaya ve birşeylerin ucundan tutmaya gayret edeceğim. Tanıyanlara tekrar merhabalar, tanımayan arkadaşlarlada ilerleyen zamanlarda tanışmak dileğiyle; selamınaleykum...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aleyküm Selam tekrar hoş geldiniz Nusret bey. Eskilerden kalan bir kaç kişiyiz ama yeni arkadaşlarımızda eskileri aratmıyor sağolsunlar. Onlarda çok donanımlı ve aktifler. Hayırlısı ile askerliğinizi bitirip en kısa sürede aramızda aktif olursunuz İnşaallah. :)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aleyküm selam nusret kardeşim aramıza tekrardan hoşgeldin
her daim katkılarını bekliyoruz inşaAllah ... Biz seni tanıyoruz tanımayanlarda varsa zamanla tanıyacaktır ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Teşekkürler arkadaşlar...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aleykümselam hoşgeldiniz, eski yeni yine bu çatı altında kaynaşırız umarım daim olarak..
Hayırlı teskereler(i de unutmayalım(: ).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ve Aleykümselam hayırlı teskereler en yakın zamanda bekliyoruz aramıza....
Allah yardımcınız olsun.....;1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Teşekkürler arkadaşlar, var olun...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Canım kardeşim Nusret tekrar aramıza hoş geldin sefalar getirdin senin yokluğuna ben hiç alışamadım forumda özellikle de şu köşe yazıları bölümünü renklendirmeni :) Hayırlısı ile askerliğini bitirip gelirsin umarım tekrar aramıza kardeşim (:
Hayırlı teskereler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Aleykümselam tekrardan aramıza hoşgeldiniz.Hayırlı tezkereler diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Teşekkürler Ayşegül hoşbuldum...
Sanada teşekkürler ishak kardeşim... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |