AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 08-12-2009, 02:37   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Smile Fişlenen kaleci Rüştü: Elhamdülillah Müslüman ve Türk'üm
Fişlenen kaleci Rüştü: Elhamdülillah Müslüman ve Türk'ümErgenekon davasının 3. iddianamesinde yer alan tutuklu sanık Yarbay Mustafa Dönmez'in not defterinden Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü Reçber ve ailesi ile ilgili fişleme bilgileri çıkması da dikkat çekti.
Mehmet Ali Erbil, Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan gibi isimlerin de yer aldığı
listede Rüştü'nün eşi ve çocuğunun isimlerinin baş harflerinin kullanılarak şu bilgilere yer veriliyor: "R.(Kaleci) karısının ismi I., kızının ismi T.'dir. T. Türk ismidir ancak İbrani'dir." deniliyor. Milli kaleci ise bu tür fişlemelerin niçin yapıldığını anlamadığını belirterek "Doğduğumuz köyün muhtarı benim sülalem ile ilgili yaklaşık 100 yıllık bir arşiv oluşturmuş. Ben soyumun nereden geldiğini iyi biliyorum." dedi. Soner Yalçın'ın da benzer yazılar yazdığını bildiren Reçber, "Ben bunlara sadece gülüyorum. Elhamdülillah Müslüman ve Türk'üm." diye konuştu.
CİHAN

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-05-2009, 19:56   #2
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Cumhuriyetçi takım diye geçiniyorduk bizi de Fişlemişler..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 20:05   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Uçan kuşu bile fişlemiler ama Elhamdülillah her köşede sağlam insanlarımız var....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 20:12   #4
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Hakan Şükür'ü fişleme gereği bile duymamışlar.. adam sağolsun tüm beyanlarını alelen veriyor.. =)
Alt 11-05-2009, 20:14   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakan Şükür'ü fişleme gereği bile duymamışlar.. adam sağolsun tüm beyanlarını alelen veriyor.. =)

... Valla aynen öyle açık seçik Hakan ÜNSALda öyle.....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 20:20   #6
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Bakalım bizde İbrahim üzülmez ile yusuf şimşek'i ne zaman fişleyecekler.. diğerlerini söylemeyeym onların daha açıga çıkmaması lazım..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)