Sevgili Gültekin AVCI'ya hayranlığım çok eskilere dayanır.Türkiye'de hukukun gereklerini dile getiren ender ve şahs-ı ulvi karakterlerdendir.Ve yine çok güzel tespitlerde bulunmuş.
Alıntı:
Bir albayın böyle fevkalade netameli, kendi haddi, boyu ve statüsünü aşan işlere, sadece kendi inisiyatifiyle girmesini beklemek safdillik olur.
|
Cümlesi gerçekleri çok açık bir şekilde açıklıyor.Askeri sitemin nasıl işlediğini herkes çok iyi biliyor çünkü.Ve o yüzden şu anda hala gerekenler yapılmıyor kanaatimce.Fakat Çiçek'in hala görevde olması Gültekin Avcı'nın da dediği gibi
Alıntı:
Bu zanlılar, hem de general unvanıyla görevdeyken cumhuriyet savcılarının soruşturmada çok büyük başarıya ulaşmasını beklemek hayal olacaktır.
|