![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
hoca iftira atıyor demekle hocayı iftiracı yapamazsın. ben sizin sözü nasıl çarpıttığınızı gösterdim. ve iftira dedim. sizde hoca nasıl iftira atıyormuş onu gösterin. kafanıza göre yorum yapmayın. |
||
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Kimsenin şahsına hakaret yok burda ; oy verdiğin partiye dikkat et diyor, neresi yanlış.. Şu gözlük mevzusunuda anlayamıyorum, nabza göre şerbet vermiyoruz biz..
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Unutmuşsunuz demek ki izlediğinizi
Ama unutmuşuz siz mükemmelsiniz sizler yanlış yapmazsınız sizler dindarsınız.Aldığınız oy belli oluyor ne hale geldiğinizi Videoyu aklı selim izleyen biri görecektir ki hoca başından sonuna kadar iftira atıyor. Bende sana diyorum ki 'Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı |
|
![]() |
#64 |
![]() Bende size diyorum ki savunduğunuz partiye dikkat edin.Objektiflikten vazgeçmeyin.Susurluk olayında yaptığınız yanlışları ortaya çıkarınca hemen olayı müslümanlığa kafirliğe getirmeyin.
|
|
![]() |
#65 | |
![]() Alıntı:
Birşey soracağım birde;kendi verdiği maaş ile kendisine bağlı olan askerden kaçan kişi(Erbakan)'a mı emanet edecektik bu ülkeyi..Adama o zaman derler; HADİ ORDAN..! |
||
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Konu ne:
"RP, Ergenekonun hesabını soracaktı" Peki tartışılan ne: Erbakan hocanın akp hakkında söylediği sözler. Konu başlığıyla alakası ne? Nusret bilir ![]() Konu dışı yazıları silmeye yetkili kendisi ne de olsa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Alıntı:
Sen niyet okuyarak kanıtladığını savuyorsun ve bu yüzden benim iftira ettiğimi söylüyorsun ve bu yüzdende kul hakkına girdiğimi söylüyorsun. Sonra sizden başkalarını kafis sayıyorsunuz dediğimde biz öyle birşey yapmıyoruz yine iftira atıyor diyorsunuz... Sen niyet okuyuculuğu ile ispat ettiğini söylüyorsun ben ise somut videolarla inandığımın gerçek olduğunu söylüyorum. Öbür tarafdahesaplaşacağız.. Bir Ak PArtili olarak ben eminimki milli görüşçülerin bizim üzerimizde çok hakkı var. Öbür tarafda görüşeceğiz bizmi sizden kaçacağız, siz mi bizden kaçacaksınız... Biz, siz laf atmadığınız sürece sizinle ilgili tek bir klime bile etmeyiz. Ama siz günü her saniyesi Ak PArti ve yandaşlarına demediğinizi bırakmıyorsunuz. Kimin kim üzerinde hakkı varmış görüşeceğiz... |
||
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
ben sizin nasıl iftira attığınızı gösterdim. sense sadece hoca iftira atıyor deyip hocaya iftira atmaya devam ediyorsun. iftira atıyor demekle olmaz. ne kadar meraklısınız kendinizin cehennemlik gösterilmesine ve böyle anılmaya. |
||
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Abi yapma Allah aşkına ya .Olayı buralara taşıyan fitili ateşleyen sensin.
|
|
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|