AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-19-2010, 18:15   #61
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
mhfzkrdmkrt34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence videoyu başından sonuna kadar izle hocanın söylediklerinin hangisi gerçek hepsi iftira o ne zman isteyecek helalliğini?

-''Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı?

Şahsımada hakaret edemzsin.
ben o konuşmayı canlı izledim. buradaki videoyu izleyemiyorum. ama konuşmayı izledim , metnini okudum.

hoca iftira atıyor demekle hocayı iftiracı yapamazsın.

ben sizin sözü nasıl çarpıttığınızı gösterdim. ve iftira dedim.

sizde hoca nasıl iftira atıyormuş onu gösterin. kafanıza göre yorum yapmayın.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-19-2010, 18:16   #62
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
Bence videoyu başından sonuna kadar izle hocanın söylediklerinin hangisi gerçek hepsi iftira o ne zman isteyecek helalliğini?

-''Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı?

Şahsımada hakaret edemzsin.
Kimsenin şahsına hakaret yok burda ; oy verdiğin partiye dikkat et diyor, neresi yanlış.. Şu gözlük mevzusunuda anlayamıyorum, nabza göre şerbet vermiyoruz biz..
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-19-2010, 18:20   #63
Kullanıcı Adı
İntifada
Unutmuşsunuz demek ki izlediğinizi
Ama unutmuşuz siz mükemmelsiniz sizler yanlış yapmazsınız sizler dindarsınız.Aldığınız oy belli oluyor ne hale geldiğinizi
Videoyu aklı selim izleyen biri görecektir ki hoca başından sonuna kadar iftira atıyor.

Bende sana diyorum ki 'Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı

Alt 01-19-2010, 18:21   #64
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimsenin şahsına hakaret yok burda ; oy verdiğin partiye dikkat et diyor, neresi yanlış.. Şu gözlük mevzusunuda anlayamıyorum, nabza göre şerbet vermiyoruz biz..
Bende size diyorum ki savunduğunuz partiye dikkat edin.Objektiflikten vazgeçmeyin.Susurluk olayında yaptığınız yanlışları ortaya çıkarınca hemen olayı müslümanlığa kafirliğe getirmeyin.

Alt 01-19-2010, 18:23   #65
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seçimde AKP ve CHP´ye oy vermek kendini bıçaklamak demektir. AKP´ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir. 3 Kasım´da gittin AKP´ye oy verdin. Yaptığın iş ne? Sırtına birer hortum bağladı. Hortumu AKP´ye teslim ettin, o da rantiyecilere verdi.

............

Bunu sen kendin söylüyorsun,hala daha itiraf etmiyor musun..Bu"Ak Parti'ye oy verenler Cehennemi boylamıştır"demek olmuyor mu.?

Birşey soracağım birde;kendi verdiği maaş ile kendisine bağlı olan askerden kaçan kişi(Erbakan)'a mı emanet edecektik bu ülkeyi..Adama o zaman derler;

HADİ ORDAN..!
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-19-2010, 18:24   #66
Kullanıcı Adı
redyellow
Konu ne:

"RP, Ergenekonun hesabını soracaktı"

Peki tartışılan ne:

Erbakan hocanın akp hakkında söylediği sözler.

Konu başlığıyla alakası ne?

Nusret bilir

Konu dışı yazıları silmeye yetkili kendisi ne de olsa
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-19-2010, 18:25   #67
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hesaplaşacağımızdan hiç kuşkun olmasın.

iftira attığın yukarıda kanıtlandı. hocanın söylediği sözü çarpıtıp kendi anladığını hoca söylemiş gibi yazdın.

benim yorumumu alıntı yaparak bizden başka herkesi kafir yaptığüımızı söyledinki bu iftira ötekilerdende büyük.

biz siyasetide din için yaparız. bizim dinimiz ibadetten ibaret değildir. hayatın her alanında ona uymamız lazım.

asıl sizin iftiralarınız mide bulandırıyor.

Sen niyet okuyarak kanıtladığını savuyorsun ve bu yüzden benim iftira ettiğimi söylüyorsun ve bu yüzdende kul hakkına girdiğimi söylüyorsun. Sonra sizden başkalarını kafis sayıyorsunuz dediğimde biz öyle birşey yapmıyoruz yine iftira atıyor diyorsunuz...
Sen niyet okuyuculuğu ile ispat ettiğini söylüyorsun ben ise somut videolarla inandığımın gerçek olduğunu söylüyorum. Öbür tarafdahesaplaşacağız..
Bir Ak PArtili olarak ben eminimki milli görüşçülerin bizim üzerimizde çok hakkı var. Öbür tarafda görüşeceğiz bizmi sizden kaçacağız, siz mi bizden kaçacaksınız...
Biz, siz laf atmadığınız sürece sizinle ilgili tek bir klime bile etmeyiz. Ama siz günü her saniyesi Ak PArti ve yandaşlarına demediğinizi bırakmıyorsunuz. Kimin kim üzerinde hakkı varmış görüşeceğiz...

Alt 01-19-2010, 18:25   #68
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
Unutmuşsunuz demek ki izlediğinizi
Ama unutmuşuz siz mükemmelsiniz sizler yanlış yapmazsınız sizler dindarsınız.Aldığınız oy belli oluyor ne hale geldiğinizi
Videoyu aklı selim izleyen biri görecektir ki hoca başından sonuna kadar iftira atıyor.

Bende sana diyorum ki 'Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı

ben sizin nasıl iftira attığınızı gösterdim.

sense sadece hoca iftira atıyor deyip hocaya iftira atmaya devam ediyorsun.
iftira atıyor demekle olmaz. ne kadar meraklısınız kendinizin cehennemlik gösterilmesine ve böyle anılmaya.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-19-2010, 18:26   #69
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu ne:

"RP, Ergenekonun hesabını soracaktı"

Peki tartışılan ne:

Erbakan hocanın akp hakkında söylediği sözler.

Konu başlığıyla alakası ne?

Nusret bilir

Konu dışı yazıları silmeye yetkili kendisi ne de olsa
Abi yapma Allah aşkına ya .Olayı buralara taşıyan fitili ateşleyen sensin.

Alt 01-19-2010, 18:28   #70
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sizin nasıl iftira attığınızı gösterdim.

sense sadece hoca iftira atıyor deyip hocaya iftira atmaya devam ediyorsun.
iftira atıyor demekle olmaz. ne kadar meraklısınız kendinizin cehennemlik gösterilmesine ve böyle anılmaya.
İftira atıyor demekle olur çünkü iftira atıyor ama nasıl kapanmış gözleriniz

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)