![]() |
#121 |
![]() Tamam...
isim versem tanıyacakmısınız... şimdi milligörüş forumunda bana sallayanları bi sayayım... diyecem tanımayacaksınız... ![]() neyse uzatacak değilim... yolunuz açık olsun... |
|
![]() |
![]() |
#122 |
![]() off offf
![]() Yahu benim tanımam mühim mi? İsim vermezseniz, burda tartışırken tutup isim vermeden yazarsanız burda tartıştığınız insanlar üzerine alır. Bu doğru olur mu sizce? |
|
![]() |
![]() |
#123 |
![]() milli görüş forumda site yöneticileride dahil kullanılan uslup son derece argo ve acımasızdır.burda örnek vermeye terbiyemiz el vermez....neler çektiğini anlıyorum noktaların efendisi...
|
|
![]() |
![]() |
#124 |
![]() Hele şükür anlayan biri çıktı...
Yıllardır böyle... ![]() Çok merak edene özelden forumun adresini verebilirim...=) |
|
![]() |
![]() |
#125 |
![]() Abi onlar öyledir ama bizim forumumuza geldiklerinde sınırsız haklar isterler ve hatta yönetim şeklimize eleştirilerde bulunup, bir sürü hesabı bulunup her hesabında aynı konularda farklı yorumlar yapan arkadaşlar güvenmememizden dolayı bizi suçlarlar ama onlarda haklı ki bu forumda zamanında muhalif arkadaşlara bile bölüm sorumluluğu bile verilmişti...
|
|
![]() |
#126 |
![]() milli görüş forumdaki kişilerin terbiyesizlikleri kendilerin bağlar, tüm milli görüşçüleri bağlamaz.
doğru mu yanlış mı? |
|
![]() |
![]() |
#127 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#128 |
![]() |
|
![]() |
#129 |
![]() yazımı iyi okuyun, o tarafı temiz gösterme gayretim olsaydı MİLLİ GÖRÜŞ FORUMDAKİ KİŞİLERİN TERBİYESİZLİKLERİ dermiydim?
Ne milli görüş forumdaki kişilerin terbiyesizlikleri tüm milli görüşçüleri bağlar, ne de burdaki yöneticilerin içindeki bazı kişilerin yaptıkları tüm iktidar partisi yanlılarını bağlar. Ayrıca kötü örnek olmaz. Eğer milli görüş forumlarında yanlış yapanlar varsa siz onların yaptığını yapmayın diyorum, onlar gibi olmayın diyorum, bu kötü bir şey mi? Unutmayın: KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR. Ve suç kişiseldir, birisinin yaptığı terbiyesizliği ben niye çekeyim? Ancak ben ona destek verirsem bende sorumlu olurum, vermezsem sırf o milli görüşçü diye benim suçlanmam ayıpdır. |
|
![]() |
![]() |
#130 |
![]() Gözlükleri çıkarın ya da bi bezle temizleyin
![]() ****** İnşaallah milli görüş forumlarındakilerin yaptıkları için Erbakan hocayı suçlayacak birileri çıkmaz ![]() ![]() Konu redyellow tarafından (01-20-2010 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|