Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır. |
Anketimiz: tekel işçilerını desteklıyormusunuz? | |||
hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 55.88% |
evet |
8 | 23.53% |
kararsızım |
1 | 2.94% |
kısmen |
1 | 2.94% |
boşuna eylem yapıyorlar... |
5 | 14.71% |
düşnmedım.. |
1 | 2.94% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#11 |
![]() Hem işsizsiniz hem çok memnunsunuz, ne güzel bir işsizlik yahu
![]() Sana başbakanı devirmekle tehdit et diyen varmı kardeşim niye çcarpıtıyorsun, sendikacı öyle dedi diye tüm tekel işçileri öyle mi oluyor? Sendika başkanını oraya oturtan kimdi? O başkan hangi partiye yakındı? Ben yapıcı muhalefet anlayışımı her konuda sergiliyorum ama sizden da birazcı insaf istemek hakkımdır diye düşünüyorum. İşsiz kalan bu kişilere buyrun şurda sana iş veriyoruz demesi lazım devletin, özelleştirdii yerdeki işçilerin haklarının koruması lazım devletin. Bunları söyleyince kötü muhalefet mi yapmış oluyorum yani ben ![]() Devlet olarak özelleştirdiğiniz yerdeki işçiye, çalışana bunu yapmazsanız sendikalar gelir bu işçileri istismar ederler. Sizin tarafınızdan desteklenen sendika başkanı tutar hükümeti yıkmaktan bahseder, tabi laf olsun torba dolsundur bu, işçiyi kandırmak içindir, yoksa o başkanın hükümeti yıkmak gibi bir düşüncesi asla yoktur olamaz. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|