![]() |
#51 |
![]() elbette hukuk tarafsızdır olmak da zorundadır...
demokrasinin vazgeçilmez kurallarından biri de hukukun üstünlüğüdür. kanunlara göre ortada olsa bile kurumların uygulaması bunu bu hale getiriyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
![]() Fehmi Koru'nun yorumları ve 'halkın nabzı' bölümünü çok beğeniyorum Her insanın belli bir siyasi görüşü vardır.bu yüzden,siyasi konularda HUKUK TARAFSIZ DEĞİLDİR |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() bence tarafsız yayım yapan televizyon yok ama gazete derseniz kesinlikle VAKİT gazetesi derim okumuyan arkdaşlarımızda varsa kesinlikle okumalarını tavsiye ederim...
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]() tabiki ki taraflı olmak zorunda bazıları HALKTAN YANA Bazıları HALK DÜŞMANLARINDAN YANA
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() NTV DERİM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() alıntı : tarafsız basın kurumu yoktur. sadece tarafsız yapılan haber olabilir bence
----- evet sanırım konuyu açan arkadaşın kastettiği de tarafsız yapılan haberler vs. ![]() uzun zamandır televizyon izlemiyorum fakat bir zamanlar Kanal 7 televizyonu gayet güzel haber yapıyordu diyebilirim. gazetelere gelince vakit gazetesini bir çok kez okumuştum ve genelde islami kesime yönelik doğrucu ve bilgilendirici haberler yapıyorlar, bu alanda başka gazetelerde vardır sanırım ama ben vakite denk gelmiştim o yüzden onu örnek verdim, bildiğim için yani. bu gerçekten güzel birşey. ancak bazı gazeteler malesef haber yerine bize sosyetelerin, ünlülerin dedikodusunu ya da haberini yapıyor; yani bence içleri boş ve milletimize verebildikleri + bir değer malesef yok. ama bazen mutfak eşyası felan da veriyolarmış galiba ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Afedersiniz ama Kanaltürk CHP nin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil
STV de AKP mizin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil lütfen duygularımızla değil MANTIĞIMIZLA oylamaya katılalım teşekkür ederim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() samanyolu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() HİÇ BİRİ İŞE YARAMAZ SADECE...STV VE KANAL7 BAŞKA BASIN TANIMAM...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() onları kim tanıyor ki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |