![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
ama bir şey beni ilgilendirir... her muhalif yazıda fethullah güleni öne sürmen asıl senin yaranın olduğunu ve gocunduğunu gösterir... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Ulan!Mendebur.. Çık!Girmesene bu foruma... Zaten ALLAH çarpmış seni birde yöneticiler çarpmadan uslu uslu.. Beyefendi gibi çıkmayı denesene.. Yahu anlamıyorum sana maaş mı?Veriyorlar ne bu iş için.. Gir ateist sitelere savun savunabildiğin kadar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Sen yeni oldugun için bilmessin benim sen ve senin gibiler için... Tabulaşmış bir atasözüm var... ''Bir provakatör bir provakotöre gel beraber bir provakasyon yapalım '' demiş... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Mesajları okudukça üzülüyorum. Olayları yorumlarken bu kadar vicdansızca yapılan yorumlara üzülüyorum.
Taraf olmanın hazzıyla birbirimize "bak bak nasıl oturttum lafı" mantığıyla birbirimize abanan hallerimize üzülüyorum. Arkadaşlar biz bir bütün değil miyiz? Birbirimizi ateist islamcı fethullahçı şucu bucu diye etiketlemek, o etiketlerin üstünden muhabbete espiriye boğulmak, "laflar sokmak" iyi hoş da kimi tüketiyoruz biz görmüyor muyuz? Biz'i tüketiyoruz. Biz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Fetullah gülen hocaefendiyi begenmiye bilirsin... O senin görüşün... Ama eleştirilerini hakaret boyutuna çektinmi... O senin insanlıgını gösterir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Ne yazdım da hakaret oldu dilemma?
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Zaten ağlama duvarlarında gezmekten başka bir halt etmeyen bir Genelkurmay başkanı'nın bi masaya vurarak Allah kelimesini kullanmasını bu halk yemedi.yemezde.
Başörtülü anaların askeriyeye alınmasını açıklayamadı,açıklayamazda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() kediyi ciğerine doğru postalasak...
nasıl olur ciğerinden ayrı kalmasın... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|