AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-29-2010, 17:34   #21
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Ciğerci Kedisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece neden sen üstüne alınıyorsun yaranmı varda gocunuyorsun.Ben bir müslümanın papa ile samimi şerkilde görüşülmesine dinler dialoğu kılıfına skulmasını kast ediyorum.
Neyi kast ettiğin beni zerre kadar ilgilendirmez...
ama bir şey beni ilgilendirir...
her muhalif yazıda fethullah güleni öne sürmen asıl senin yaranın olduğunu ve gocunduğunu gösterir...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 17:40   #22
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
LAIKLIK tabiki de kamusal alanda olacak. Laıklık bu ulkenın harcıdır. Iskelet kemiğidir.Laıklık bu ulkede her yerde olmalıdır. Sizler önce Gülenin Papa ile muhataplığına kılıf bulmaya çalışın. Yni önce kendi gözünüzdeki merteği çıkartın (tabi çıkartabilirseni) sonra karsınızdaki kişinin gözündeki çöpü daha iyi görmeye çalışıp ilgilenirsiniz.

Ulan!Mendebur..
Çık!Girmesene bu foruma...
Zaten ALLAH çarpmış seni birde yöneticiler çarpmadan uslu uslu..
Beyefendi gibi çıkmayı denesene..
Yahu anlamıyorum sana maaş mı?Veriyorlar ne bu iş için..
Gir ateist sitelere savun savunabildiğin kadar.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 17:47   #23
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
LAIKLIK tabiki de kamusal alanda olacak. Laıklık bu ulkenın harcıdır. Iskelet kemiğidir.Laıklık bu ulkede her yerde olmalıdır. Sizler önce Gülenin Papa ile muhataplığına kılıf bulmaya çalışın. Yni önce kendi gözünüzdeki merteği çıkartın (tabi çıkartabilirseni) sonra karsınızdaki kişinin gözündeki çöpü daha iyi görmeye çalışıp ilgilenirsiniz.
Neden olmasın güzel birşeyse yahu. Papa ile görüşmesine gelince canım kardeşim o konuları anlamaya sizin aklınız fikriniz yetmez.
Alt 01-29-2010, 17:49   #24
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
Sizler Başbuğ ağlama duvarında diye resimleri koyacaksınız ama Gülenin Papa ile olan kankalığını kılıflara sokacaksınız bu ne iki yüzlülük. Bizim değil onun yarası vardı kaçtı gitti amerikalara simdi amerıkalardan fetvalar veriyor.Cünki hala daha cemaat ve ummet zıhnıyetınden kurtulamayan dımagların posalarısınız sızler. Hala daha mıllet olma kavramının şiarına vakıf olamadıgınızdan olmnsasın bu. Hala daha PADİŞAHIM ÇOK YAŞA mantığı ile giitiğinizden belkide.
Başbuğ yahudi bile olabilir görevini laikiyle yapsında sorun yok az adam devşirmedik.
Alt 01-29-2010, 17:51   #25
Kullanıcı Adı
Ak_Urfalı
Alıntı:
Sizler Başbuğ ağlama duvarında diye resimleri koyacaksınız ama Gülenin Papa ile olan kankalığını kılıflara sokacaksınız bu ne iki yüzlülük. Bizim değil onun yarası vardı kaçtı gitti amerikalara simdi amerıkalardan fetvalar veriyor.Cünki hala daha cemaat ve ummet zıhnıyetınden kurtulamayan dımagların posalarısınız sızler. Hala daha mıllet olma kavramının şiarına vakıf olamadıgınızdan olmnsasın bu. Hala daha PADİŞAHIM ÇOK YAŞA mantığı ile giitiğinizden belkide.

Sen yeni oldugun için bilmessin benim sen ve senin gibiler için...

Tabulaşmış bir atasözüm var...

''Bir provakatör bir provakotöre gel beraber bir provakasyon yapalım '' demiş...
Ak_Urfalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 17:58   #26
Kullanıcı Adı
dilemma
Mesajları okudukça üzülüyorum. Olayları yorumlarken bu kadar vicdansızca yapılan yorumlara üzülüyorum.
Taraf olmanın hazzıyla birbirimize "bak bak nasıl oturttum lafı" mantığıyla birbirimize abanan hallerimize üzülüyorum. Arkadaşlar biz bir bütün değil miyiz?
Birbirimizi ateist islamcı fethullahçı şucu bucu diye etiketlemek, o etiketlerin üstünden muhabbete espiriye boğulmak, "laflar sokmak" iyi hoş da kimi tüketiyoruz biz görmüyor muyuz?
Biz'i tüketiyoruz.
Biz!
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 18:02   #27
Kullanıcı Adı
Ak_Urfalı
Alıntı:
Ne o Fethullaha laf edince sinir katsayınız tavan yaptı ama sizler TSK'nın başındakı Subaya dmediğinizi bırakmıyorsunuz. Önce siz insan olun ki layık oldugunuz cevapları alın oldu mu?Sizler istediğiniz gibi konusacaksınız ama karsı traf konsunca sınırden küplere bineceksınız hadi oradan.
Eleştirinin bile bir düzeyi olur...
Fetullah gülen hocaefendiyi begenmiye bilirsin...
O senin görüşün...
Ama eleştirilerini hakaret boyutuna çektinmi...
O senin insanlıgını gösterir..
Ak_Urfalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 18:05   #28
Kullanıcı Adı
Fırat
Ne yazdım da hakaret oldu dilemma?
Alt 01-29-2010, 18:32   #29
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Zaten ağlama duvarlarında gezmekten başka bir halt etmeyen bir Genelkurmay başkanı'nın bi masaya vurarak Allah kelimesini kullanmasını bu halk yemedi.yemezde.

Başörtülü anaların askeriyeye alınmasını açıklayamadı,açıklayamazda.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 18:40   #30
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
kediyi ciğerine doğru postalasak...
nasıl olur ciğerinden ayrı kalmasın...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)