![]() |
#851 |
![]() facede bır akp grubu yapmıstım dedım hazır uğraşıyurken akp gençliğede üye olayım böyle oldu fazla mantık olmayabılır ama böyle oldu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
![]() 46 yıllık ömrümde 20 den fazla iktidarları tanıdım..politikayı yakından takip eden birisi olurak Ak partiyi tanımamak,gönül bağlamamak,destek olmamak,
eksiklik gibi bi şey olur kanaatindeyim.. Rabbim milletin selameti için muvaffakiyetinizi daim ve hayırlı etsin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
![]() google amcada ''halkçı tayyip erdoğan'' yazdım maksadım görsellerde başbakanımızın gecekondu evlerine yaptığı ziyaretlerdeki fotoğrafları arşivime eklemekti, sonra bir baktım karşıma böyle bir site çıktı ve hemen üye oldum.. Bu siteyi yapanlardan Allah razı olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
![]() Arkadaşlar arasında (doğrusu genç kardeşlerimiz dersek isabet olur) sohbet ederken Ağabey değişik forumlara yazı/yorumlar yazıyorsun bizim partinin forumu var dediler ,oraya da üye olup yazarmısın dediler.
Önceleri biraz naz (!) yaptıysak ta devamlı ısrarlar karşısında kayıtsız kalamadım.Önceleri misafir olarak forumu bir süre takip ettim daha sonra da üye oldum. Üye olunca da tanıdık bazı gönül dostlarımızın da bu forumda yazdığını görünce fazlasıyla memnun oldum... Baki selamlarımla... Konu Tuğrul Paşa tarafından (01-31-2010 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
![]() Arayarak buldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
![]() AK GENÇLER
Yaşım 64 fakat zihinsel üretim bakımından çoğu gençten daha genç olduğuma inandığım için aranıza geldim. AKOĞLAN ( Bu ismi ben koydum. Milliyet blog sitesindeki köşemde AKOĞLAN başlıklı bir yazı yayınladım. ) hayranıyım. Gönlüm AK Partide. Yaklaşık 46 yıllık memuriyetten sonra bu sene Temmuz ayında emekl oldum. Artık AK Parti'de aktif olarak hizmeti düşünüyorum. AK Forumu İnternette gezinirken keşfettim. Herkese selam ve saygılar. sss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
![]() AK GENÇLER - AKOĞLAN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
![]() AK GENÇLER
Ben de 64 yaşında AK Delikanlıyım. Kısa özgeçmişim üye kayıtlarımda var. Nasıl tanışabileceğimiz hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum. sss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
![]() Bu siteye bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum.İyiki de üye olmuşum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |