AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-29-2010, 19:23   #31
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Bu adam hiç bıkmayacak gibi duruyor ama bizde bıkmayız elhamdülillah çünkü biz Ak partiliz....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 19:33   #32
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
İslam dinine her dönem saldırılar olmuştur.Mensubu müslümanlar ise her daim zulme maruz kalmışlardır!Bu inkar edilemez doğal bir gerçektir.Lakin Peygamberimiz (S.A.V)döneminde olduğu gibi,bu dönemdede galip gelecek olan müslümanlardır...
TSK ya gelince,içinde çöreklenmiş sayısızca ve ortak hareket eden din düşmanları mevcuttur.Bugün ortaya çıkarılan darbe girişimleri planlarının nerdeyse tümünün hedefinde islam ve müslümanlar yer almaktadır!Durum bu kadar açık ve net iken hala kelime oyunlarına başvurulması büyük bir garabet olsa gerek!

Birileri istedikleri kadar müslümanları yok etmeye,yücce dinimiz islama saldırmayı kendilerine vazife edinselerde,gayret ve çabaları boşadır...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 19:40   #33
Kullanıcı Adı
Tuğrul Paşa
Alıntı:
Müdafaa-iHukuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ertuğrul belli ki kafatasının içindeki organın idrak ediş şekli sanırım zayıf. Mesajlarımı okuma ve yorumlama şeklinden bu anlaşılıyor. Ben ne dedim? ''Polis teşkilatına Fethullahçı sistem sızdı'' dedim. Amacınızın yine Fethullah cemaatinin irticacı mantığını orduya yerleştirmek.Namaz kılan, dini, yaptığı işe karıştırana ordu göz yumarsa ordunun tarafsızlığı kalır mı? Kalmaz. Hali hazır da Vakitin ne denli çakma ve çarpıtma hatta ve hatta ahlak dışı hakaretvari yazıları malum.Ordunun türbana karşı olan tutumu bilindiği halde bu şekilde olan biri tabikide barınamaz orduda.
Cumhuriyet (!) ordusunda vakti zamanında "ALLAH ALLAH" diye cepheye gidenler,vurulup pak-ı temiz alnından şehit olanlar görseydi bu günleri , acaba giderlermiydi ?

Bu gün ise;Harp okuluna almadığınız türbanlı Ayşe'nin oğlu Mehmeti savaşa alıp, cephenin en önünde savaştırmayı biliyorsanız, o Mehmeti harp okuluna da alacaksınız, yok öyle nağme...!
Üzümünü yiyip, halka talkını yedirmek yok öyle...
Tuğrul Paşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 21:30   #34
Kullanıcı Adı
Sokak Kedisi
Kusura bakmayın. Sizler hem pastam dursun, hem karnım doysun istiyorsunuz ama üç kuruşa beş köfte olmaz. Askerlik mecburidir. Gerçi şimdi vicdan-i retçiler gibi vatan hainleri peydah olmaya başladı ama onlara da gerekeni yapar ordumuz. Ordunun içerisine din karışması orduyu lekeler.Ordunun bağımsızlığına, tarafsızlığına gölge düşürür. TSK'nın kurallarını sınavlarını kazansın girsin. Kimse giremezsin demiyor ki. Madem TSK'ya girmek istiyor ordunun kurallarına uymak zorunda. Ayrıca ordu hiçbir zaman dine düşman olmadı. Ordunun dine mesafeli duruşunu bu şekilde yorumlamanız son derece üzücü. Ama sizler her daim bu ülkenin ordusuna hakaret etmeyi, saldırmayı marifet sayıyorsunuz.
Sokak Kedisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 21:45   #35
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Sen böyle siz böylesiniz diye atıp tutmaya devam edersen fazla yaşyamazsın bu forumda. Zaten yaşamayacaksında küfür etmeni bekliyorum. Ondan sonra yalan olacaksın pisicik...
Ciğercinin kedisi idin sokak kedisi oldun bir dahakinede sokak gezgini!!! olmayasın...
Alt 01-29-2010, 21:48   #36
Kullanıcı Adı
Sokak Kedisi
Siz istediğiniz gibi konuşacaksınız, başkasına konuşamassın diyeceksiniz öylemi* Bir de kalkıp demokrasiden bahsedeceksiniz Muhalefet olmayı suç sayan bir partinin mensubu demokrasiden nasibini almamış demektir
Alt 01-29-2010, 21:51   #37
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Siz yeteri kadar demokratsınız ya, memlekete yetiyorsunuz. Bugün kimin postalını yaladınız...
Demokrasi diyorsunda 10 dakikaya kalmaz Allaha kitaba peygambere anamıza bacımıza saydırmaya başlayacaksın. Demokraside küfür serbestmi yoksa...
Alt 01-29-2010, 21:59   #38
Kullanıcı Adı
Sokak Kedisi
NuSReT sizinkiler iyi bilirler yıkama yağlama yalama yutma işlerini. Hükümetten ihale alma arazi kapatma volayları için. Belli oluyor kimin kimlere sırtını dayadığı.
Alt 01-31-2010, 17:30   #39
Kullanıcı Adı
Tuğrul Paşa
Alıntı:
Sokak Kedisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura bakmayın. Sizler hem pastam dursun, hem karnım doysun istiyorsunuz ama üç kuruşa beş köfte olmaz. Askerlik mecburidir. Gerçi şimdi vicdan-i retçiler gibi vatan hainleri peydah olmaya başladı ama onlara da gerekeni yapar ordumuz. Ordunun içerisine din karışması orduyu lekeler.Ordunun bağımsızlığına, tarafsızlığına gölge düşürür. TSK'nın kurallarını sınavlarını kazansın girsin. Kimse giremezsin demiyor ki. Madem TSK'ya girmek istiyor ordunun kurallarına uymak zorunda. Ayrıca ordu hiçbir zaman dine düşman olmadı. Ordunun dine mesafeli duruşunu bu şekilde yorumlamanız son derece üzücü. Ama sizler her daim bu ülkenin ordusuna hakaret etmeyi, saldırmayı marifet sayıyorsunuz.
Hani TSK laik'ti?!
Tüm dinlere eşit mesafede olması gerekmez mi??
(Gerçi TSK'nın Kemaliz denen bir Din'(!)e kuvvetle itaat ettiği doğrudur da bu kemalizm maskesini ifşa edenleri de bir türlü sevmezler)
İşine geldi mi "Allah Allah", işine gelmedi mi "başörtüsü yasak"...

"Peygamber ocağı" denmesinden bile rahatsızlarken şimdi ajitasyona geçmişler!
Ben halk olarak zekama hakaret edildiği hissiyatına kapılıyorum, yalanda olsa cümlelerde zeka pırıltısı arıyorum ama bulamıyorum!
Beni en cok sinirlendiren, ordunun bu tarz "Dini guzellemeleri" ancak başı sıkışınca hatırlaması...
Ben ayrıca sürekli "Irtica geliyor" avezeleri ile gündeme gelen TSK'nin, işine gelince şehadet gibi kutsal/dini bir motifi kullanmasına da karşıyım...

Siz nerede yaşıyorsunuz?!
Uzayda mı yaşıyorsunuz?!
Tuğrul Paşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2010, 03:19   #40
Kullanıcı Adı
Komutan
Allahım forum üstadlarına sabır versin bu sakızları bize tek tek mi yolluyorlar
Komutan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)