![]() |
#31 |
![]() Bu adam hiç bıkmayacak gibi duruyor ama bizde bıkmayız elhamdülillah çünkü biz Ak partiliz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() İslam dinine her dönem saldırılar olmuştur.Mensubu müslümanlar ise her daim zulme maruz kalmışlardır!Bu inkar edilemez doğal bir gerçektir.Lakin Peygamberimiz (S.A.V)döneminde olduğu gibi,bu dönemdede galip gelecek olan müslümanlardır...
*** TSK ya gelince,içinde çöreklenmiş sayısızca ve ortak hareket eden din düşmanları mevcuttur.Bugün ortaya çıkarılan darbe girişimleri planlarının nerdeyse tümünün hedefinde islam ve müslümanlar yer almaktadır!Durum bu kadar açık ve net iken hala kelime oyunlarına başvurulması büyük bir garabet olsa gerek! Birileri istedikleri kadar müslümanları yok etmeye,yücce dinimiz islama saldırmayı kendilerine vazife edinselerde,gayret ve çabaları boşadır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Bu gün ise;Harp okuluna almadığınız türbanlı Ayşe'nin oğlu Mehmeti savaşa alıp, cephenin en önünde savaştırmayı biliyorsanız, o Mehmeti harp okuluna da alacaksınız, yok öyle nağme...! Üzümünü yiyip, halka talkını yedirmek yok öyle... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Kusura bakmayın. Sizler hem pastam dursun, hem karnım doysun istiyorsunuz ama üç kuruşa beş köfte olmaz. Askerlik mecburidir. Gerçi şimdi vicdan-i retçiler gibi vatan hainleri peydah olmaya başladı ama onlara da gerekeni yapar ordumuz. Ordunun içerisine din karışması orduyu lekeler.Ordunun bağımsızlığına, tarafsızlığına gölge düşürür. TSK'nın kurallarını sınavlarını kazansın girsin. Kimse giremezsin demiyor ki. Madem TSK'ya girmek istiyor ordunun kurallarına uymak zorunda. Ayrıca ordu hiçbir zaman dine düşman olmadı. Ordunun dine mesafeli duruşunu bu şekilde yorumlamanız son derece üzücü. Ama sizler her daim bu ülkenin ordusuna hakaret etmeyi, saldırmayı marifet sayıyorsunuz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Sen böyle siz böylesiniz diye atıp tutmaya devam edersen fazla yaşyamazsın bu forumda. Zaten yaşamayacaksında küfür etmeni bekliyorum. Ondan sonra yalan olacaksın pisicik...
Ciğercinin kedisi idin sokak kedisi oldun bir dahakinede sokak gezgini!!! olmayasın... |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Siz istediğiniz gibi konuşacaksınız, başkasına konuşamassın diyeceksiniz öylemi* Bir de kalkıp demokrasiden bahsedeceksiniz Muhalefet olmayı suç sayan bir partinin mensubu demokrasiden nasibini almamış demektir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Siz yeteri kadar demokratsınız ya, memlekete yetiyorsunuz. Bugün kimin postalını yaladınız...
Demokrasi diyorsunda 10 dakikaya kalmaz Allaha kitaba peygambere anamıza bacımıza saydırmaya başlayacaksın. Demokraside küfür serbestmi yoksa... |
|
![]() |
![]() |
#38 |
![]() NuSReT sizinkiler iyi bilirler yıkama yağlama yalama yutma işlerini. Hükümetten ihale alma arazi kapatma volayları için. Belli oluyor kimin kimlere sırtını dayadığı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
Tüm dinlere eşit mesafede olması gerekmez mi?? (Gerçi TSK'nın Kemaliz denen bir Din'(!)e kuvvetle itaat ettiği doğrudur da bu kemalizm maskesini ifşa edenleri de bir türlü sevmezler) İşine geldi mi "Allah Allah", işine gelmedi mi "başörtüsü yasak"... "Peygamber ocağı" denmesinden bile rahatsızlarken şimdi ajitasyona geçmişler! Ben halk olarak zekama hakaret edildiği hissiyatına kapılıyorum, yalanda olsa cümlelerde zeka pırıltısı arıyorum ama bulamıyorum! Beni en cok sinirlendiren, ordunun bu tarz "Dini guzellemeleri" ancak başı sıkışınca hatırlaması... Ben ayrıca sürekli "Irtica geliyor" avezeleri ile gündeme gelen TSK'nin, işine gelince şehadet gibi kutsal/dini bir motifi kullanmasına da karşıyım... Siz nerede yaşıyorsunuz?! Uzayda mı yaşıyorsunuz?! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Allahım forum üstadlarına sabır versin bu sakızları bize tek tek mi yolluyorlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|