AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-01-2010, 02:56   #11
Kullanıcı Adı
redyellow
EĞİTİM CEHALETİ ALIR, EŞEKLİK BAKİ KALIR.

Yorum yok!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 03:12   #12
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Bir şeytanın borozanını daha tanımış olduk.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 03:16   #13
Kullanıcı Adı
talassa
hemsirelik okuyorum ve 3 yıldir gördüğüm kadarıyla tıp fakültelerindeki çoğu doktor adayı içinde birazda olsa bulunan insanlıklarınıda bu fakültelerde kaybediyorlar
talassa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 04:01   #14
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Ateizmin yılıymış...
Bu ancak propaganda yapmaktır...
ateizm Hubble teleskopunun uzaydaki radyasyon değerinin her bir köşede eşit olduğunu saptamasından sonra çöküş sürecine girmiştir...
Ateist ve Deist düşünce sistemi çökmüş olduğu halde bu aptalın yaptığı sadece çöküşü gizlemektir...
"ALLAH nurunu tamamlayacaktır..."
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 04:06   #15
Kullanıcı Adı
Fırat
Hz.Ali'nin Allah' inanmayan bir komşusu vardı.Komşusu Hz.Ali'yi Allah^'a inandığı için küçümsemeye çalışırdı.
Günlerden bir gün,komşusu hz.Ali'yi durdurdu:
-Ey Ali!Sen Allah'a ve ahiret gününe inanıyor,bu dünyada yaptıklarının ahirette hesabını vereceğini düşünüyorsun.Bu yüzden dünya hayatının zevklerini yaşayamıyorsunç Bir de bana bak,Allah'a ve ahiret gününe inanmadığım için öldükten sonra hesap verecegimi de düşünmüyorum.O yüzden canımın her istediğini dilediğince yapabiliyorum
Ne dersin sen mi mutlusun,ben mi mutluyum?diye sordu.

Hz.Ali,inançsız komşunun sözlerine güldü.
-Komşum!Sen Allah'a ve ahiret gününe inanmıyor,Öldükten sonra dirilmeyi kabul etmiyorsun.Cenneti ve cehennemi yok sayıyorsun

Eğer senin dediğin gibi ahiret hayatı yoksa,ölen her insan toprak olup gidecekse ben de toprak olup giderim.

Fakat eğer benim inandığım gibi ahiret varsa,insanlar öldükten sonra dirilecek ve dünyadayken yaptıklarının hesabını verecekse işte o zaman sen ne yapacaksın?Cehennemin sonsuz azabına nasıl dayanacaksın?Bu durumda senin kaybın mı benim kaybım mı daha önemli olur,düşünmek gerekmez mi?

Komşusu,Hz.Ali'nin bu cevabı karşısında irkilir.Evet Hz.Ali'nin açıklaması gayet açıktır.Kendi Kendine söylenir:''Dilediğimce yaşayıp dünyada mutlu olsuğumu zannedebilirim,ya ahiret varsa,o zaman halim ne olur?diye derin düşüncelere dalar.

Sonunda inanmaktan başka çare göremez.Kelime-i Şehâdeti getirerek müslüman olur.Hayatında ahirette utanmayacağı işler yapmaya çalışır.Kendisi gibi birçok inançsızın müslüman olmasına sebep olur.

Ateist doktorlarımıza gelsin
Alt 02-01-2010, 11:58   #16
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Emanet edildiğimiz Türk Hekimleri bunlarmı ?
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 12:18   #17
Kullanıcı Adı
ŞekerPortakalı
Arkadaşlar! Madem demokrasiden ve çok seslilikten söz ediyorsak, eğer hoşgörüden söz ediyorsak her düşünceyi saygı ile karşılamamız gerekiyor. Kişiler bazı kişilerin görüşleri ile aynı değil diye onları yargılamak bize düşmemeli. Eğer hoşgörü diyorsak tam ve yekin bir saygı ve hoşgörü olmalı.Demokratik toplumlarda her şey konuşabilmeli ve tartışılabilmelidir. Ancak tartışılıp sorgulanırsa gerçeğe ulaşırız.
ŞekerPortakalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 15:39   #18
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
ŞekerPortakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar! Madem demokrasiden ve çok seslilikten söz ediyorsak, eğer hoşgörüden söz ediyorsak her düşünceyi saygı ile karşılamamız gerekiyor. Kişiler bazı kişilerin görüşleri ile aynı değil diye onları yargılamak bize düşmemeli. Eğer hoşgörü diyorsak tam ve yekin bir saygı ve hoşgörü olmalı.Demokratik toplumlarda her şey konuşabilmeli ve tartışılabilmelidir. Ancak tartışılıp sorgulanırsa gerçeğe ulaşırız.
Çok güzel bir söz vardır. Bilmem bilir misin; "müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz" diye. Kimsenin ateist olması bizi ilgilendirmez. Fakat ateist kalkıp da Müslümanlığa, Kur'an'a dil uzatırsa, onu yok sayarsa, dinin emir ve yasaklarını kendi aklınca değiştirme gayesi güderse, işte o zaman dur deriz.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 15:43   #19
Kullanıcı Adı
ŞekerPortakalı
Dur diyemezssiniz buna da hakkınız yok. Hem dusunce ozgurlugunden sopz edeceksınız hem de kalkıp kısılerın yorumlarını elestıreceksınız. Bu sızın yaptıgınız despotizmdır.Kişiler istediği gibi dusunebılır dusunceleri doğru8ltusunda elestırı yapabılır turbana karsı ozgurluk dıye feryad eden sızler neden buna karsı boyle tepkılısınız bu suzunkısı cıfte standart.
ŞekerPortakalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 15:45   #20
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
ŞekerPortakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dur diyemezssiniz buna da hakkınız yok. Hem dusunce ozgurlugunden sopz edeceksınız hem de kalkıp kısılerın yorumlarını elestıreceksınız. Bu sızın yaptıgınız despotizmdır.Kişiler istediği gibi dusunebılır dusunceleri doğru8ltusunda elestırı yapabılır turbana karsı ozgurluk dıye feryad eden sızler neden buna karsı boyle tepkılısınız bu suzunkısı cıfte standart.
Dine ve değerlerimize hakaret etmek küçük düşürmek ve aşağılamak mı düşünce hakkı ve eleştirme

cehepe zihniyetinde olduğun belli oluyor muhalefet edeyimde neye olursa olsun
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)