![]() |
#11 |
![]() İran'a sempati duymak mı.?Hz.Ebû Bekir'e,Hz.Ömer'e ve Hz.Osman'a küfür etmek için Hz.Ali'yi sevdiklerini iddia eden,ancak Hz.Ali r.a'ın yaşantısının hiçbirini kabul etmeyen,Hz.Aişe annemize büyük iftiralar atan beyinsizlere sempati duymak hangi Müslüman için geçerlidir..
Şunu belirtmek istiyorum ki;ismini söylemek istemediğim büyük bir Allame'den işitmiştim ve bu doğrudur,buyurdu ki;"Yunanistan Trakya'dan Türkiye'ye saldıracak olsa İran Van'dan Türkiye'ye girmeye çalışır.." Yeri geldiğinde Fethullah Gülen'i çok destekleyenler;bu konuda Fethullah Gülen Hoca'nın ağır konuşmasına laf edenlere söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum..Ancak Fethullah Gülen'in bir kafire muhabbet beslediğini söyleyenler alçakça hareket etmektedirler..Fethullah Gülen dünya barışı için onlarla konuşmaktadır ve tebliğ etmek için onlarla görüşmektedir..Yoksa bir Kafire gidip M.İslamoğlu,Hayrettin Karaman gibi;"Sizde cennete gideceksiniz..","Bir Hristiyan yada Yahudi sadece Lailaheillallah dese cennete gider.."demiyor..Onlara İslam'ı anlatıp doğru yola sevketme gayreti gösteriyor.. Konu Ömer Bekir tarafından (04-18-2010 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|