![]() |
#41 |
![]() Bu karar hukuki değil SİYASİ BİR KARARDIR.
Maalese ve maalesef yargı EMİRLE karar almıştır. İki müftü için "İmam olamayacakların müftü olduğu bir ülke" dense burda tüm müftülere hakaret mi olur? Veya iki tıp fakültesi öğrencisi için "sağlık memuru olamayacakların doktor oldukları bir ülke" dense türkiyedeki tüm doktorlara hakaret mi olur? tüm doktorlara tazminat mı ödemek gerekir? İki general için söylenen "onbaşı olamaycakların general oldukları ülke" sözü hakaret olmamasının yanında diyelim ki hakaret, bu cümleden ancak o iki general alınabilir. Tüm generallere tazminat ödenmesi ne demek oluyor? Şu demek oluyor: Türkiyede yargı yoktur, hukuk yoktur, POSTAL vardır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() başörtülülere , seçim sonrası AK Partiye oy verenlere , Tayyip Erdoğana yapılan hakaretleri hatırlayabilen var mı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() vakit gazetesi ne hiç bir şey yapamazlar çünkü her zaman hakkın ve halkın yanındadır.
Bunun için bizde halk olarak vakit ile baraberiz siyasi olan bu kararın mutlaka düzeltilmesi lazım vakit gazetesi inananları yüz akı olmaya devam edecektir inşallah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() hani derlerya mahalle çalkalanıyor . aynen oyle internet çalkalanıyor ayol
![]() 2011 seçimlerinde chp oy alırmı bilmem chp ye oy vermeyenler acaba hangi partiye oy vericekler. akp ye olucagını sanmam . ama hangi partiye. mhp yede vermezler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Novek birincisi akp değil Ak Parti yasaları çiğneme, Ak Parti seçimlerden çıktıktan sonrayı geçtim eğer ki referandum olursa orada görürsün bu halkın partisine ne kadar sahip çıktığını...O zaman da bakalım böyle fütursuzca yazabilecek misin?
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
o süreçte de böyle bir politika yürütürseniz referandumu olumsuz etkilersiniz. İnşaallah yöneticileriniz bu yanlışa düşmezler. Referandumda halk partinize değil anayasa yapma hakkına, anayasayı değiştirme hakkına, 12 eylül faşistlerinin yargılanmasına vs.vs. evet diyecektir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Yooo mesela ben evet oyu vereceğim ama hangi partinin imzasının olduğu beni hiç ilgilendirmiyor.
Bu pakette ne var ne yok benim için o mühim. Neyse konuyu değiştirmeyelim, bunu başka bir başlıkta tartışırız. Konu vakit gazetesine yapılan linç. Vakit korkmadan yayın yapmanın cezasını çekiyor!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
'' ben anayasa'dan anlamam, Tayyip yapıyorsa doğrudur'' Bunu diyen vatandaşların sayısı azımsanamayacak kadar fazladır... Dediğiniz çok doğrudur, Vakit sürekli birilerinin nemalanma kapısını ortaya çıkardığından dolayıdır ki, sürekli olarak bu ve buna benzer engellemelerle karşılaşmaktadır, Allah kulunu hiçbir zaman yanlız bırakmaz, biz buna inandık. Cenab-ı Hak Vakit'e emeği geçen herkese yardım edecektir inşaAllah... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|