|
![]() |
#1 |
![]() En Aktif Üye: Hüdaverdi,Noktaların Efendisi,_кιяιктєѕтι_,redyellow,akgurbetci
En Yardımsever Üye: ::NûN::. En Ciddi Üye: Yalçın KARACA, Adem Etyemez En Çok Rastladığınız Üye:redyellow,Noktaların Efendisi En Fanatik Üye: Hüdaverdi,_кιяιктєѕтι_(Fener bir yenildi arkadaş bunlar konu açmada dur durak bilmiyorlar helal olsun ötesi ![]() ![]() ![]() ![]() En Tatlı Başbelası üye: Minikkelebek En Karizmatik Üye: Yalçın KARACA, Adem Etyemez,AKıncı 34,(*NuSReT*) En Kibar Üye:Minikkelebek,::NûN::. En Komik Üye:Noktaların Efendisi(Novek'i şekilden şekile soktuğunu görüyorum ![]() En Daimi Üye: Yalçın KARACA, Adem Etyemez,AKıncı 34,::NûN::.,redyellow,Noktaların Efendisi,(*NuSReT*),Furkanca Bakış En Paylaşımcı Üye: AKıncı 34,Minikkelebek En Sevimli Üye: %99 tüm üyelerimiz. En Sinirli Üye: Yalçın KARACA(bankomdur kimse öyle şaşırmasın sessiz atın çiftesi pek olur derler ben yedim o çifteyi.. ![]() ![]() ![]() En Sabırlı Üye:Yalçın KARACA, Adem Etyemez En Sakin Üye: Adem Etyemez En Efendi Üye: AKıncı 34,Minikkelebek,Hatice En Muhalefet üye:Novek En Bilimsel üye: Minikkelebek En Tekrarcı üye: Novek En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın KARACA,AKıncı 34 En Anlaşılamaz üye: Novek En Yeteneğini yansıtan üye: Minikkelebek Unutmuş olduklarım olabilir unuttuklarım affeylesin.Aklıma gelen olursa sonradan eklerim. ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ALLAH insanı kuru iftiradan saklasın.Haşa ve kella.Euzubillah.
![]() Evet doğru dedim söyleme şeklimde çok yumuşaktı ki o kadar yumuşaktı ki iki üç tehdit savurdum.O kadar. ![]() ![]() ![]() Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı düzeltilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|