Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Sayın ezel:
İsrail ile şu ortamda tüm ilişkiler kesilmesi gerekirken, elçisi kovulması gerekirsen, ithalat durdurulması gerekirken, ordunun talebinin yeryüzünde sanki sadece ve sadece israil tarafından karşılanıyormuş gibi bir yazıyı okumak ilginç.
demek israil olmasa bizim ordu ayvayı yedi!!!
sizden dahi bu yazıyı okuyunca biz bu kafayla israile karşı hiç bir şey yapamayız diyorum ve kesiyorum.
selamlar.
|
Yazılarımı nasıl okuyorsun bilmiyorum ben ordunun tüm ihtiyaçlarının sadece sadece İsrail tarafından karşılanıyor mu dedim ? ben 2005 yılından bahsettim daha İsrail dökme kurşun baskınını bile yapmamış etmemiş
TSK'ya terörle mücadelede vede istihbaharat amaçlı UAV(insansız hava uçağı) alınması gerekiyordu bu konuda en gelişmiş teknolojik özelliklere sahip uçaklar ABD ve İsrailde bize en uygun olan İsrailin ürettiğiydi anlaşıldı ama o günün şartlarında bu gün böyle bir şey olması mümkünmü değil
Yani siz İsrail konusunda hükümet 2 yüzlü demeye getirip karalama yapıyorsun ama olayları çarpıtarak yapıyorsun bu hiç hoş değil önce bir araştır öğren .Başınız sıkıştığındada saçmalayarak kaçmazsanız iyi olur her seferinde bunu yapıyorsunuz

)