![]() |
#11 |
![]() Ey yücelik ve cömertlik sahibi Rabbimiz
Ey güç ve izzet sahibi Rabbimiz Filistin’deki müslüman kardeşlerimize yardım et Allah’ım onların gönüllerini birleştir Allah’ım onların attıklarını isabet ettir Allah’ım onların ayaklarını sabit kıl Senin ve onların düşmanlarına karşı onlara yardım et Ey yücelik ve cömertlik sahibi Rabbimiz Azgın siyonistler bozgunculukta ve taşkınlıkta Bütün sınırları aştılar Ey Rabbim sen onlara yetersin Onların güçleri sana yetmez Allah’ım onları mahv-u perişan eyle Birliklerini dağıt Onları diğer azgınlaşanlar için ibret kıl Ey Hak olan Rabbimiz aşağılanmayı ve Cezayı onların üzerine indir Onları felaketlerle karşılaştır Ey Rabbim onların bayrağını yeryüzünde dalgalandırma Onları diğerleri için ders ve ibret vesilesi kıl Ey Rabbim senin sözün kesin haktır Buyuruyorsun ki bana dua edin size icabet edeyim Ey Rabbim senin sözün kesin haktır Yine sen buyuruyorsun ki eğer kullarım benden seni sorarlarsa deki ben onlara yakınım Ey Rabbim işte bu sana olan duamızdır Buna karşılık verecek sensin ey Rabbim Ey Rabbim işte elimizden gelen budur ve tek güvencemiz sensin Şanı yüce olan Allah’tan başka hiçbir güç ve kuvvet yoktur Amin!.. Amin!.. Amin! |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|