![]() |
#1 |
![]() ![]() Adını bilemediğim bir yalnızlık Adını koyamadığım bir hasretlik Dudaklarımdan dökülürken titreyen kelimelersin Sen adı övülmüş efendimsin Sen güllerin efendisi Ahmetsin, Sen sevgililer sevgilisi Muhammedsin Sen yerin titrediği bir yürüyüş Sen göğün öpmek için eğildiği gülüşsün. Gözlerimden dudağıma yaşlar düşerken Sen dudağımda kokan gizli cennetsin. Bir çocuk eli uzanıyorken damlalarıma Filistinli bir ananın avuçlarında dua oluyorsun Bir bebek ağlıyorken Grozni sokaklarında Sırtını sıvazlayan bir el oluyorsun Bugün doğum günün Ey Nebi! Bir ışık gibi ufkumuzda doğuyorsun. Rengarenk mumlarla süslü pastalar Rengarenk çiçeklerle süslü masalar Cennet kokusu çökmüş buhurdanlar Ve çocuklar… Sudanlı,Bosnalı,İstanbullu çocuklar Kulak ver rüzgara,dinle sesleri Ey Nebi! Filistinli çocukları duyuyor musun Iraklı,Çeçenyalı,Türkistanlı çocukları Melekler el çırpıyor çocuk seslerine Salavatlar getiriyorlar hep bir ağızdan Selam olsun sana Ey Nebi nidalarıyla Küçücük avuçlarında küçücük yürekleriyle. Üfle mumlara soğusun dudaklar Üfle küçük yüreklere sönsün ateşler Gözlerinden gözlerimizi Ellerinden ellerimizi Dudaklarımızdan kokunu silme efendim Ellerimiz bağrımızda dürülü Yüreğimizde tağuti kilitler varken Bizi bizimle bırakma Efendim Bizi sensiz bırakma Efendim.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|